Filter

karper reishengels

Karper reishengels zijn er in vele soorten en maten.

Reishengels voor het karpervissen worden gekenmerkt door het grote aantal delen en/of de korte transportlengte. Hierdoor zijn deze karper reishengels gemakkelijk te transporteren en mee te nemen met al je andere bagage. Neem hem mee op visvakantie, in de koffer of caravan en gooi altijd en overal een hengeltje uit.

Verschillende soorten reishengels voor het karpervissen

Er zijn speciale reishengels voor het vissen op karper. Zo ben je altijd voorbereid op een lekker dagje karpervissen zelfs heel ver van huis. Ga je met het vliegtuig, met de trein of heb je beperkte ruimte voor je karperhengels? Ga dan voor een compacte karper reishengel. De meeste karper reishengels hebben een transportlengte tussen de 59 en 97 centimeter.

Reishengels voor het karpervissen kunnen telescopisch en/of meerdelig zijn. In ons assortiment kan je onder andere hengels van Shimano, Mitchell en Eurocatch vinden.

Op reis met een karper reishengel

De meeste reishengels komen met een transportkoker of een beschermend foudraal, deze zullen er voor zorgen dat je topdelen en vooral ook de ogen van je reishengel goed beschermd zijn tijdens het reizen.

Let wel op: De transportkokers en foudralen zullen iets groter uitvallen dan de transportlengte van de reishengel.

Hou er rekening mee dat wanneer je een reishengel koopt dat deze ook in je koffer past. Het is natuurlijk altijd mogelijk om je hengel diagonaal in je koffer te leggen, of als het echt niet anders kan mee te nemen als handbagage. Zorg er natuurlijk ook voor dat de lengte na het opzetten van de hengel past bij de omgeving waar je wilt vissen en de manier waarmee je wilt vissen.

Reishengel voor het karpervissen kopen? Dat doe je bij Raven

Telescopisch. Meerdelig. Wanneer het gaat om hengels voor het karpervissen die gemakkelijk mee te nemen zijn op reis, zijn er genoeg varianten te vinden. Voor een goed assortiment van hoge kwaliteit, ga je natuurlijk naar Raven.nl. Bestel jouw volgende reishengel vandaag nog in onze webshop of bezoek één van onze fysieke winkels in Steenwijk en Lelystad. Heb je een vraag? Bel dan gerust naar 0321 310 012 of neem een kijkje binnen de klantenservice. Welke reishengel voor het karpervissen ga jij straks bij ons kopen?