Filter

Campinglamp

Bij het nachtvissen is een campinglamp erg handig op je visstek.

Een campinglamp en zeker een hoofdlampje is erg handig op je visstek ‘s nachts. Je eigen veiligheid vinden wij erg belangrijk aan de waterkant. Mede daarom hebben wij een uitgebreid en voordelig assortiment met verlichting speciaal voor karpervissers.

Tent lampjes, bivvylights met afstandsbediening, landingsnet lichten, lampen met powerbank functie, zaklampen en multi-lights. Wij hebben het allemaal in ons grote en voordelige assortiment met de beste campinglampen voor het karpervissen.

Tip: als je langere tijd niet gaat vissen, haal dan de batte uit je campinglamp. Dit verlengt de levensduur van zowel je batte als je campinglampje.

Campinglamp kopen?

Bij het karpervissen ontkom je er bijna niet aan om ook ’s nacht te gaan karpervissen. Verlichting in het donker is echt een aanrader, Bij Raven.nl hebben we een campinglampen die geschikt zijn voor elke sessie die je wilt nachtvissen. Bij het nachtvissen is het echt verstandig om in het donker goede verlichting mee te nemen. Dit omdat je bij het knopen van je onderlijnen in de nacht goed kunt zien wat je doet, Natuurlijk zorg je er ook voor dat je met een goede campinglamp alles rondom je karpertent goed kunt zien. Dus als je ’s nachts je tent uit wil en veilig bij je karperhengels wilt komen is een goede lamp noodzakelijk.

Bestel je campinglamp bij Raven.nl

Heb je een campinglamp gevonden in onze webshop? Plaats dan vandaag nog je bestelling en ontvang je spullen in veel gevallen morgen al! De exacte levertijd staat per product aangegeven. Bestellingen boven de €50,- leveren we bovendien gratis. Mocht je campinglamp onverhoopt niet naar wens zijn, dan kan je deze binnen 30 dagen na ontvangst - mits ongebruikt - altijd retourneren. Heb je verder nog vragen over bezorging of onze service? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem gerust contact op.