Filter

Stage stands voor het karpervissen

Bij gebruik van stage stands kun je heel makkelijk vanaf steigers vissen, zonder dat je meteen een rodpod nodig hebt. Dit scheelt natuurlijk enorm veel ruimte en gewicht tijdens transport. Stage stands schroef je eenvoudig met een schroef en schroevendraaier vast in het hout van een visvlonder.

Stabiliteit van je karperset

Wanneer je met stage stands vist, kun je de hengels heel laag op de grond vissen. Op deze manier creëer je een stabiele setup. Ook zal je veel minder last van de wind hebben die door de lijnen blaast. Dit scheelt uiteraard valse piepen.

Compact op te bergen

Stage stands zijn heel klein. Zo passen ze gemakkelijk in een zijvakje van jouw vistas. Op deze manier heb je ze altijd bij je en kun je op elke stek uit de voeten.

Universeel

Stage stands zijn er in allerlei soorten en maten, maar je kunt elke bankstick gebruiken. Als hij maar de juiste diameter doorsnede heeft. Je kunt de stage stands zowel met bankstick / buzzerbar combinatie gebruiken. Maar ook met losse banksticks zijn stage stands te gebruiken.

Tips:

  • Gebruik korte banksticks voor zo veel mogelijk stabiliteit.
  • Stop de stage stands altijd in jouw vistas, zo kun je altijd overal vissen.
  • Kijk voor het bestellen goed naar de diameter bankstick die aangegeven staat op onze webshop. Zo weet je zeker dat de banksticks er in passen.

De beste stage stands?

In onze ogen bestaat er geen stage stand die met kop en schouders boven zijn concurrenten uit steekt. Wel verkopen wij stage stands van de betere merken zoals: - Faith; - Korda; - Fox; - JRC; en Solar

Bestel jouw stage stands bij Raven Hengelsport

Heb jij een set stage stands gevonden in onze webshop? Bestel ze snel of kom ze bekijken in één van onze vier grote hengelsport winkels. Onze specialisten geven jou graag uitleg over de door jou uitgekozen stage stands.