Home / Alles / Deze DLT producten moet je gezien hebben!

Deze DLT producten moet je gezien hebben!

Deze DLT producten moet je gezien hebben als je komende tijd gaat roofvissen. We hebben zowel voor de actieve roofvisser als voor de bootvissers top roofvis producten van DLT op een rij gezet.

DLT Accu Box

Plaats je accu in deze box en vervoer het met groot gemak. DLT accubox is een ideale bak voor de roofvisser! Als de accu in deze box is aangesloten zie je eenvoudig hoe vol hij nog zit. Daarnaast is deze accubox voorzien van handige USB én 12V ‘sigaretten’ aansluiting. De ingebouwde zekeringen zorgen ervoor dat je telefoon, radio of andere aangesloten apparaat niet kapot gaat door piekspanning.

DLT ABS Bootsteun (DLT3048/ DLT3049)

DLT heeft twee types ABS Bootsteun. De DLT3048 is een handige bootsteun die je op vrijwel elke bootrand kan klemmen. Hij is gemakkelijk verstelbaar en heeft een Rod Secure Clip aan de voorkant, hierdoor kan je hengel niet meer onverwacht uit de steun schieten.

De DLT3049 Rodholder is een boothengel steun uit de ABS serie, die je op drie manieren aan je boot kunt bevestigen. Namelijk op het gangboord, op de reling en tegen de zijkant van het gangboord. De set wordt compleet geleverd en is simpel zelf te monteren. Deze hengelsteun heeft net als de andere DLT bootsteun een Rod Secure Clip, waardoor je hengel in deze steun veilig bestand is tegen de hardste aanbeten tijdens het trollen op bijvoorbeeld snoek.

DLT Collapsible Bait Bucket

De DLT Collapsible Bucket is een handig uitvouwbare en inklapbare emmer waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen. Ideaal voor het vershouden van je aasvissen in de boot. Ondanks dat je niet meer met levend aas mag vissen, is de versheid van je aasvis van cruciaal belang voor je vangsten. Met deze handige emmer van DLT help je jezelf aan een makkelijke manier om je aasvis super vers aan te bieden!

DLT Kunstaasredder

De DLT Kunstaasredder is het hulpmiddel om je pluggen, shads en/of ander kunstaas terug te krijgen. Met deze kunstaas redder krijg je een onderwater vast gelopen plug bijna altijd terug. Bevestig deze kunstaas redder van DLT aan een sterk en stevig touw, laat de redder afzakken eenvoudig afzakken via de hooflijn en zorg met een paar korte rukken dat de kettingen contact maken met het vast gelopen kunstaas. Als de kettingen vast blijven zitten aan het kunstaas kun je, in 9 van de 10 gevallen je kunstaas los trekken van het obstakel. Het kost maar €15,99 en het bespaart je het verlies van een bult duur kunstaas!

DLT Splitring en/of Long Nose tang (RAVAV4844/DLT1203)

Een stevige tang is een absolute must-have in de uitrusting van iedere roofvisser! Zowel baars, snoekbaars, snoek en meerval kunnen af en toe met een flinke dosis overtuiging het aas aanvallen. De haak/dreg zit daardoor niet altijd even ideaal om eventjes eenvoudig te onthaken. Met de tangen van DLT in je uitrusting, kun je zonder de vis te beschadigen de vis weer in optima forma terugzetten. De lange ‘Long Nose’ onthaaktang is bijvoorbeeld ideaal om te diep gehaakte snoek of snoekbaars veilig te onthaken.

Met de splitring tang van DLT kan je eenvoudig de dreggen van je kunstaas vervangen, zodat je ook bij de volgende aanbeet zeker bent van een scherpe en goede inhaking. De tangen van DLT zijn allemaal ontworpen en bedacht door roofvissers dus makkelijk in gebruik.

DLT PREDATOR UNHOOKING GLOVE | One size

De DLT predator Unhooking Glove is de ideale handschoen om een gehaakte meerval veilig te onthaken. Bekleed met ‘Crinkle Latex’ coating en is aan je broek te bevestigen met de bijgeleverde magneet clip en karabijn haak.

Zeker nu de meerval in opmars is in de Nederlandse wateren, is het slim om goed voorbereid te zijn op een eventuele vangst van deze spraakmakende slijmjurken. Houdt er rekening mee dat veel van de in Nederland zwemmende meervallen niet meer in een roofvis net gaan passen.Als een meerval eenmaal aan het oppervlakte klaar ligt, is het raadzaam om de meerval stevig vast te pakken aan de onderlip. Met deze handschoen van DLT heb je maximaal grip, en voorkom je dat je vingers in aanraking komt met één van de schuurplaten in de bek.

DLT Roofvis Staaldraad op spoel

Karpervissers maken al heel lang eigen onderlijnen en slaan er misschien wel in door. Maar ook voor de roofvisser is het handig om eigen onderlijn materiaal voor handen te hebben. Met het 20lb staaldraad maak je eenvoudig je eigen stalen roofvisonderlijnen. Zorg voor wartels, speldwartels, sleeves en een stevige tang in je roofvistas of boot en je grijpt nooit meer mis. DLT staaldraad is kwaliteit voorzien van een kunststof coating voor extra bescherming.

Wil jij weten hoe je eenvoudig je onderlijn maakt? Lees dan het blog: “Zelf roofvisonderlijnen maken”.

Meld je aan voor de Raven Hengelsport Nieuwsbrief:
  • Ontvang €5,- korting op je volgende bestelling!
  • Visinspiratie en tips geschreven door visexperts 
  • Updates over de Nieuwste producten

Bekijk ook eens

Welke hengelset heb jij nodig bij het vissen?

Hengelsets worden vaak aangeschaft door vissers die bijvoorbeeld op vakantie willen vissen. Of gewoon een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *