• Alles voor de hengelsporter sinds 1974
  • Voor 21:00 besteld, direct verzonden!
  • Gratis verzending vanaf € 50,-

De Keuze van Raven - Altijd een passend Product

Raven Hengelsport 10 juni 2022
De Keuze van Raven - Altijd een passend Product
De Keuze van Raven - Altijd een passend Product

Je kent het wel, je bent op zoek naar een nieuwe baitcasthengel of misschien een nieuwe big pit molen. Maar door het grote aanbod zie je door de bomen het bos niet meer. Oftewel, keuzestress. Om jou goed op weg te helpen hebben we een nieuwe sticker in het leven geroepen. Met de sticker 'De Keuze van Raven' helpen we jou kiezen.

Op het moment hebben al meer dan 40 productgroepen de sticker 'De keuze van Raven'. Onze specialisten uit onze winkels hebben alle producten nadrukelijk onder de loep genomen om de beste producten in kaart te brengen per gebruikssituatie. Door de Keuze sticker zie jij direct in één oogoplsag wat een goede keuze is. We raden de producten met de sticker 'De keuze van Raven' altijd aan in zowel onze winkels als online.


De Keuze van Raven, makkelijk te herkennen aan de sticker
Gemakkelijk te herkennen aan de sticker links bovenin

Zoals gezegd kun je 'De Keuze van Raven' herkennen aan de sticker linksboven bij een product. Maar daarnaast is er ook een algemene overzichtspagina. Vanaf hier zie jij eenvoudig de Top 10 pagina's van verschillende productgroepen die allemaal producten bevatten met de wit-oranje sticker.

In de toekomst zal de keuzehulp verder uitgebreid worden bij meer productgroepen. Hou hiervoor dat algemene overzichtspagina in de gaten voor advies bij jouw aankoopbeslissing.

0 reacties

Reageer

Reageer op dit artikel

Maximaal 1000 tekens
Je reactie is ontvangen. Deze zal op de site getoond worden nadat deze is goedgekeurd.
Het verwerken van je reactie is mislukt, probeer het nog eens.