• Voor 21:00 besteld, direct verzonden!
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • 30 dagen bedenktijd
Black Friday deals! Nog tot de actie eindigt! OP=OP

Karper Dips & Flavours

Om haakaas of voer extra aantrekkingskracht mee te geven kun je dips en flavours gebruiken. Flavours zijn vloeibare geurstoffen (op basis van olie of water) die je in combinatie met vrijwel alle aassoorten kunt gebruiken. Doe het door je partikles, in je boiliemix of giet het bij je boilies en pellets. Zo wordt het aas een stuk aantrekkelijker voor de vis en geeft het onder water een groot geurspoor af.

keyboard_arrow_downLees meer

134 producten

Dips, Flavours & Additieven


Om haakaas of voer extra aantrekkingskracht mee te geven kun je dips en flavours gebruiken. Flavours zijn vloeibare geurstoffen (op basis van olie of water) die je in combinatie met vrijwel alle aassoorten kunt gebruiken. Doe het door je particles, in je grondvoer, boiliemix of giet het bij je boilies en pellets. Zo wordt het aas een stuk aantrekkelijker voor de vis en geeft het onder water een groot geurspoor af. Een dip, ook wel boiliedip genoemd, is vaak iets dikker dan een flavour en wordt gebruikt om het haakaas in te dippen. Hierdoor krijgt het aas aan de haak net iets extra’s mee om de vis te verleiden. Oliën zijn ideaal om in de warme maanden te gebruiken over je particles of door je grondvoer. De vis zit meestal op half water of bovenin en doordat het olie opsteigt ontstaat er een mooi geurspoor. Hierdoor trek je de vis direct naar je haakaas.

Haakaas zoals boilies, pellets en particles
Hiervoor kun je dips als ProLine Xplosion Smoke, Korda Goo, Martin SB Super Smog, etc gebruiken voor extra aantrekkingskracht. Deze kun je het hele jaar door gebruiken.

Particles, grondvoer, stickmixen
De dunnere soaks als Pro Line Liquid Flavours, Dynamie Liquid Atract, Sonubaits Flavour Shaker, Neo Baits Flavours, Martin SB Liquids geven een echte wolk onder water.

Tip: Gebruik in de winter geen flavours op basis van olie, door de lagere watertemperatuur kan de olie gaan stollen.