Met deze informatie vang jij meer grote baarzen in 2023!

In de zomer jagen ze op prooivis in de bovenste waterlagen en in de winter vind je ze op de bodem. Met het juiste kunstaas in de juiste waterlaag kun je ze het gehele jaar door goed vangen! Let op, want in het voorjaar geldt er net als op andere roofvissen een gesloten tijd voor baars. Heb je eenmaal een baars gevangen, vis dan nog even door want ze liggen vaak in scholen bij elkaar.

In onderstaande kalender geven wij jou per seizoen handvatten, zodat jij in 2023 meer baarzen kunt vangen!

Hengelsport Kalender 2023 baars

Tot slot

Heb je nog vragen over het baarsvissen? Stel deze dan gerust aan de klantenservice van Raven, ze staan je graag te woord. Of ga eens langs in een van de mooie hengelsport winkels van Raven in Almelo, Lelystad, Rijen, of Steenwijk!

Wil jij ook succes boeken met je volgende baarssessie? Zorg dan dat je snel de juiste roofvisspullen in huis haalt, en wie weet vang jij binnenkort je pr van het jaar!

Deel je vangsten met Raven! Dit kan altijd via de social media kanalen zoals Instagram en natuurlijk Facebook. Of stuur je foto's op naar Foto@raven.nl en wellicht zie jij jouw vangst voorbij komen op één van de social media pagina's van Raven!