Met deze informatie vang jij meer roofbleien in 2023!

Als de roofblei actief is, kun je niet te snel vissen! “Al is je kunstaas nog zo snel, de roofblei achterhaalt hem wel”, de roofblei is de laatste jaren dé sensatie van de nederlandse wateren. Topwater, speedtrollen of vissend met kleine spintails je hart slaat over als je een aanbeet krijgt. Heb je nog niet eerder op deze rover gevist, ga dan zeker in 2023 eens op pad.

In onderstaande kalender geven wij jou per seizoen handvatten, zodat jij in 2023 meer roofblei kunt vangen!

Hengelsport Kalender 2023 Roofblei

Tot slot

Heb je nog vragen over het vissen op roofblei? Stel deze dan gerust aan de klantenservice van Raven, ze staan je graag te woord. Of ga eens langs in een van de mooie hengelsport winkels van Raven in Almelo, Lelystad, Rijen, of Steenwijk!

Wil jij ook succes boeken met je volgende roofblei sessie? Zorg dan dat je snel de juiste roofvisspullen in huis haalt, en wie weet vang jij binnenkort je pr van het jaar!

Deel je vangsten met Raven! Dit kan altijd via de social media kanalen zoals Instagram en natuurlijk Facebook. Of stuur je foto's op naar Foto@raven.nl en wellicht zie jij jouw vangst voorbij komen op één van de social media pagina's van Raven!