• Alles voor de hengelsporter sinds 1974
  • Voor 21:00 besteld, direct verzonden!
  • Gratis verzending vanaf € 50,-

Nachtvis gadgets voor in en om je karpertent!

Ivo Nijboer 28 mei 2021
Nachtvis gadgets voor in en om je karpertent!
Nachtvis gadgets voor in en om je karpertent!

Als Het coronavirus voorbij is, en we geen avondklok meer hebben, mogen we weer nachtvissen! Tijdens de sessie kun je gebruik maken van echte nachtvis gadgets om het comfort te vergroten of misschien wel ergernissen te voorkomen. Wij hebben een lijstje samengesteld met nachtvis gadgets voor in en om je karpertent!

Bivvy tafel

Makkelijk op te zetten en heel erg praktisch. Een bivvy tafel is een bekend product voor veel vissers. Toch wordt het vaak genoeg aan de waterkant gemist! Het is de ideale plek om je gebruikelijke benodigdheden gezamenlijk neer te leggen. Denk aan je nieuwe scherpe rigs (eventueel al beaasd), pva-sticks, pop-ups, boilienaalden, hoofdlamp, ontvanger en ga zo maar door! Het grootste voordeel van deze centrale plek voor de sessie items is; Je bent minder snel iets kwijt!

Bivvy Lights

Verlichting is alleen noodzakelijk voor de nachtvissers onder ons. De hoofdlamp wordt vaak als één van de eerste producten aangeschaft. Maar naast de hoofdlamp raden wij het aan om zowel in als voor de tent ook verlichting te hebben. Hierdoor kun je rustig in het donker je essentiële spullen pakken of gebruiken. Een onderlijn knopen in je tent of na zonsondergang even wat eten bij je tent gaat gemakkelijk met één van onze bivvylights of campinglampen. Tevens erg gezellig licht voor een drankje bij de tent met je vismaat!

FAI4701

Kook items!

Voor het eten tijdens de sessie zijn prachtige koel- en kooktassen gemaakt. Ideaal om je boodschappen en extra gasflessen in mee te nemen. Mocht je nou geen tas vol boodschappen meenemen, dan is er ook een compacte versie met alleen een bestek-set voor jouw sessie. Wat echter tijdens het koken tot ergernissen lijdt is de wind die de vlam van het kookstel uitblaast! Hier is perfect op in gespeeld met zogenaamde 'Fox Windshield'. Het is een compact en erg practisch, klein windscherm die stevig in de grond te prikken is met de 2 pinnetjes. Geen ergernis meer van het kookstel dat al meerdere minuten uit was. Bekijk dit en nog meer kook items op onze kookgerei pagina

Bivvy mat

Een bivvy mat lijkt op het eerste oog wat onzinnig. Maar als je er wat langer over nadenkt, heeft het heel veel voordelen! Vaak wordt het grondzeil snel smerig tijdens de sessie. Met een bivvy mat kunt je snel en makkelijk je schoenen erop zetten/vegen en zodoende het grondzeil schoner houden. Voor de vissers die zonder grondzeil vissen kunnen de mat gebruiken om op te gaan staan voordat ze de slaapzak in stappen. Geen natte voeten en/of sokken meer dus!

FOXCUM159

Nachtvis gadgets voor het slapen!

Tenten, slaapzakken en stretchers zijn noodzakelijk voor een fijne nachtrust. Maar een vaak vergeten item is het hoofdkussen! Een goed hoofdkussen is essentieel voor een goede nachtrust. Meerdere fabrikanten hebben heerlijke kussens of andere accessoires voor tijdens de nacht vissessie, deze nachtvis gadgets zijn een echte aanrader voor de vissessies die langer dan 1 nacht duren!

Stoel cover!

Tijdens het nachtvissen willen we vaak vaste plekken voor de visspullen in de tent. Belangrijker is misschien nog wel, ruimte! Wat is er fijner dan de karperstoel buiten de tent te laten staan. Fox heeft een regenhoes ontworpen voor over je stoel heen. Deze regenhoes bespaard je dus extra gesjouw met je karperstoel en je kunt 's ochtends gewoon weer droog op je stoel zitten.

FOXCBC063

Tot slot

Heb je nog vragen over het juist omgaan met je vangsten? Stel deze dan gerust aan onze klantenservice, we staan je graag te woord. Of kom eens langs in een van onze hengelsport winkels in Almelo, Lelystad. Rijen, of Steenwijk!

Wil jij ook succes boeken met je volgende karpersessie? Zorg dan dat je snel de juiste karperspullen in huis haalt, en wie weet pak jij binnenkort je pr van het jaar!

0 reacties

Reageer

Reageer op dit artikel

Maximaal 1000 tekens
Je reactie is ontvangen. Deze zal op de site getoond worden nadat deze is goedgekeurd.
Het verwerken van je reactie is mislukt, probeer het nog eens.