• Alles voor de hengelsporter sinds 1974
  • Voor 21:00 besteld, direct verzonden!
  • Gratis verzending vanaf € 50,-

Raven Fishing Event editie 2

Raven Hengelsport 28 mei 2021
Raven Fishing Event editie 2
Raven Fishing Event editie 2

Vrijdag 26 zaterdag 27 en zondag 28 maart stonden voor ons weer helemaal in het teken van het Raven Fishing Event, Editie 2 van het Raven Fishing E-vent zit er dus helaas al weer op. Met de verbeterde kwaliteit waren dit keer erg tevreden, en zagen wij een groei in het aantal kijkers ten opzichte van editie 1! De Q&A’s, workshops, waren interactief opgesteld en voor vele heel erg informatief. Ook waren er weer leuke winacties en een hoop winaars, Met deze geweldige Q&A's, workshops, lezingen en te gekke video's kunnen we zeggen dat de tweede editie van het Raven Fishing E-vent een groot succes was!

Welke merken waren op het Raven Fishing Event?

Veel van je favoriete merken waren aanwezig. Stuk voor stuk brachten ze een hoop informatie mee die ze door middel van de ingezonden vragen tijdens de Q&A’s goed konden beantwoorden. Maar ook gaven merken kleine workshops en demonstraties over hoe jij je techniek of uitrusten net wat beter kunt voorbereiden. Op deze manier zit je net wat beter voorbereid aan de waterkant dan je buurman! ?

Raven Hengelsport op YouTube

Heb je het event gemist? Of wil je misschien gewoon een stream terugkijken? Abonneer je dan op ons kanaal: Raven Youtube en mis in het vervolg nooit meer een Live E-vent of een upload!

Wil je een stream van een merk of spreker terugkijken? Na beide edities kregen we veel aanvraag of we de Streams kunnen uploaden zodat iedereen het rustig terug kan kijken. Stap voor stap zullen wij de Q&A’s, workshop en andere streams uploaden zodat jullie deze terug kunnen kijken.

Meer zal volgen!

Raven Fishing E-vent Editie 3

Bedankt voor het kijken naar editie 2 van het Raven Fishing Event! We hopen dat jullie er een hoop informatie en plezier uit hebben kunnen halen. Schrijf je in voor de event nieuwsbrief hieronder, en blijf op de hoogte van alle Event Updates!

Jij wilt toch ook niets missen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief van het Raven Fishing E-vent. Door je aan te melden ben jij als eerste op de hoogte van alle nieuwstjes en je speelt automatisch mee met alle winacties!

Tot slot

Heb je nog vragen over vissen? Stel deze dan gerust aan onze klantenservice, we staan je graag te woord. Of kom eens langs in een van onze hengelsport winkels in Almelo, Lelystad. Rijen, of Steenwijk!

Wil jij ook succes boeken met je volgende vissessie? Zorg dan dat je snel de juiste visspullen in huis haalt, en wie weet pak jij binnenkort je pr van het jaar!

Deel je vangsten met ons! Dit kan altijd via onze social media kanalen zoals Instagram en natuurlijk Facebook. Of stuur je foto's op naar Foto@raven.nl en wellicht zie jij jouw vangst voorbij komen op één van onze social media pagina's!

Tot dan!

0 reacties

Reageer

Reageer op dit artikel

Maximaal 1000 tekens
Je reactie is ontvangen. Deze zal op de site getoond worden nadat deze is goedgekeurd.
Het verwerken van je reactie is mislukt, probeer het nog eens.