• Alles voor de hengelsporter sinds 1974
  • Voor 21:00 besteld, direct verzonden!
  • Gratis verzending vanaf € 50,-

Solar Tackle P1 rod pods, banksticks en accessoires

Solar Tackle 9 december 2021
Solar Tackle P1 rod pods, banksticks en accessoires
Solar Tackle P1 rod pods, banksticks en accessoires

Één keer kopen, is voor altijd klaar!

De P1 bankware range van Solar Tackle is hét neusje van de zalm. Nog nooit eerder heeft een fabrikant van rodpods en steunen voor het karpervissen, een kwaliteit geleverd van dit niveau. De P1-range bestaat uit de beste RVS-componenten beschikbaar en samengesteld met CAD-software. De P1 range wordt gemaakt om een levenlang mee te gaan.

Stiekem zijn alle karpervissers tackle-tarts en is dit dé musthave voor jouw karper setup.

Solar rodpod

De voordelen van Solar Tackle P1 range

Menig geoefend karpervisser kent de steunen en rodpods van Solar. En allen zullen zij beamen wat voor kunstwerkjes en unieke kwaliteit Solar maakt!

Solar P1 Anti-Twist | Bankstick | 16 Inch

De Solar P1 Anti-Twist Banksticks zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit RVS en werkelijk tot in detail afgewerkt. Deze banksticks zijn zeer licht van gewicht en toch uitermate duurzaam. In hoogte verstelbaar en vast te zetten met de bekende P1 collar.

€ 51,10

Solar P1 3 Rod | Front | Buzzer Bar

Verstelbare Solar P1 3 Rod Buzzerbar voorzien van taper-Loc screwless adjustment system voor het eenvoudig, snel en stabiel instellen van de breedte van de buzzerbar. Het uitschuifbare deel van de buzzerbar is afgevlakt zodat deze niet kan gaan draaien.

€ 82,22

De P1 Banksticks hebben twee unieke voordelen. Door het slanke ontwerp van deze steunen, zijn ze geschikt voor ieder type ondergrond. Zeker bij de Franse kanalen met harde klei gronden of na het intreden van nachtvorst zijn karpersteunen lastig in de ondergrond te drukken. Mede dankzij het tweede voordeel, de unieke “Ground Driver” punt van de P1 steunen, heb je hier geen last meer van. Als de P1 bankstick van Solar niet de grond in gaat, dan ging er geen enkele andere steun daar de grond in.

Solar p1 banksticks

Alle Solar P1 Travel-Lite steunen hebben het Twist-Loc systeem en de complete serie is in meerdere lengtes beschikbaar. Dus staat de bankstick diep in de grond maar is de ondergrond nog steeds te zacht? Dan heeft de P1 serie als voordeel dat er een P1 Bankstick Stabiliser beschikbaar is voor extra steun.

P1 rod pods

  • Universal Pod
  • Euro Universal Pod
  • Worldwide Pod
  • Compact Worldwide Pod

12% korting

Solar P1 Worldwide Pod | Rodpod

De Solar P1 Worldwide-pod kan worden afgestemd op elke locatie in elk land en elke situatie. Compacte en stijlvolle ontwerp verpakt in een kleine, gevoerde draagtas voor eenvoudig transport. Gemaakt van RVS componenten van de hoogste kwaliteit.

€ 499,98 € 379,50

Alle bovengenoemde P1 Pods van Solar worden zeer ‘universeel’ geleverd. Daarmee zijn ze voor iedere ondergrond of stektype naar wens compleet te maken! Completer dan welke rodpod range op de markt. Denk aan Stubby Legs voor op steigers, Short Pod Legs voor zachtere ondergronden, P1 Snag Ears en P1 Indicator Kit.

Stel je ultieme rod pod samen!

Alle accessoires zijn gemaakt om jou de kans te geven, de ultieme rod pod samen te stellen. Er is zelfs een losse Main Bar (Base Bar) beschikbaar, deze past ook op eerder gefabriceerde Solar Bankware.

Solar rodpod samenstellen

Wil jij dus een compacte rod voor een stalking stek op jouw dressuur water? Of wil je een “Sky Pod” opstelling om over obstakels te vissen? Met de P1 Rod Pods en bijbehorende accessoires bouw jij de perfecte opstelling voor je karperhengels. Al jarenlang in de top 10 van steunen en rod pods voor het vissen! Het is niet voor niets dat de Solar steunen de top 10’s aanvoeren. Zowel in de steunen top 10, alsook de rod pod top 10 lijstjes, zien wij bij Raven Hengelsport dat de bankware van Solar iets unieks is en dat de ze stijl en afwerking enorm wordt gewaardeerd word bij onze klanten!

Iedere euro waard!

De P1 serie van Solar Tackle is in onze ogen, iedere euro waard! Solar zegt, “Built for a Livetime” dus één keer kopen en je bent klaar!

Solar p1 Rodpodset

Tot slot

Heb je vragen over het materiaal van solar, of over het karpervissen? Stel deze dan gerust aan onze klantenservice, we staan je graag te woord. Of kom eens langs in een van onze hengelsport winkels in Almelo, Lelystad. Rijen, of Steenwijk!

Ben jij geinspireerd om te gaan vissen met solar materiaal? Kijk dan zeker eens op onze Solar pagina en haal de P1 range in huis!

Deel je vangsten met ons! Dit kan altijd via onze social media Instagram en natuurlijk Facebook Of stuur je foto's op naar Foto@raven.nl en wellicht zie jij jouw vangst voorbij komen op één van onze social media kanalen!

0 reacties

Reageer

Reageer op dit artikel

Maximaal 1000 tekens
Je reactie is ontvangen. Deze zal op de site getoond worden nadat deze is goedgekeurd.
Het verwerken van je reactie is mislukt, probeer het nog eens.