Filter

Boilies

Op zoek naar boilies voor het vissen op karper? Bij Raven Hengelsport hebben we meer dan tweehonderd verschillende boilies voor je op voorraad. Boilies van populaire kwaliteitsmerken als Pro Line, Martin SB, Tasty Baits, Rod Hutchinson en nog enkele andere. Je hebt de keuze uit diverse typen aas, smaken en groottes. Al onze boilies zijn met zorg geselecteerd. Bekijk het aanbod hieronder en bestel je favoriete boilies meteen online! Bestel je voor 15:00 uur, dan versturen we je bestelling vandaag nog!

Boilies kopen voor karpervissen

Boilies zijn bij uitstek geschikt voor het vissen op karper. Het zijn gekookte deegballetjes met een specifieke geur, kleur en smaak. Deze hebben met name op karpers een zeer grote aantrekkingskracht. Je bevestigt een boilie, zoals dat geldt voor veel (ander) karperaas, niet op de haak, maar zet hem vast aan de hair onder de haak, met behulp van een zogeheten boilienaald en boiliestopper. Hierdoor zal de karper het aas samen met de haak opzuigen en haak je de karper in de lip.

Tips voor het gebruik van boilies

Zoals gezegd zijn er dus boilies in diverse smaken, geuren en kleuren. Het type boilie dat het meest geschikt is hangt af van het water waarin je vist. In ieder geval is geduld echter van groot belang, je moet vertrouwen op je boilies. Daarnaast kan het ook helpen om voor te voeren. Zo went de karper vast aan het aas. Doe je dit niet, neem dan in elk geval de volgende tips eens door:

  • Combineer je boilies met partikels en pellets voor een extra aantrekkelijke voerplek;
  • Kies voor een zoete, fruitige en felgekleurde boilie;
  • Breek wat boilies met een crusher en voer deze bij, zodat de smaken sneller vrijkomen in het water;
  • Dip je boilies eens in een dip of soak.

Goedkope boilies: bekijk de aanbiedingen

Boilies vormen gelukkig niet de duurste investering voor het karpervissen, zeker niet wanneer je je goedkope boilies bij ons bestelt. Daarnaast hebben we regelmatig scherpe aanbiedingen, ook voor boilies. Bekijk dus gauw de actuele aanbiedingen en filter op de productsoort boilies om te zien welke goedkope boilies er op dit moment in de aanbieding zijn.

Boilies kopen? Dat doe je bij Raven!

Boilies kopen doe je natuurlijk bij Raven, dé allround specialist in hengelsport. Bestellen kan eenvoudig online, maar bezoek ook gerust eens één van onze winkels in Lelystad, of Steenwijk. Daar kunnen we je ook alles vertellen over de verschillen tussen diverse soorten boilies. Bellen en mailen voor advies mag natuurlijk ook altijd! We wensen je alvast veel visplezier van je nieuwe boilies.