Big Game Systeem materiaal

Filter
Black Magic | Twin Spin | Kogel Gelagerde speldwartel 160kg 3 stuks
Black Magic is een bekend merk in de Biggame wereld en staat garant voor kwaliteit en zekerheid. Deze kogel gelagerde wartels zijn voorzien van een gelaste ring. Waarom wartels met een kogellager ?  omdat deze ook onder hoge spanning gewoon hun werk doen. 

€ 19,99
Black Magic | Twin Spin | Kogel gelagerde speldwartel 90kg 4stuks
Black Magic is een bekend merk in de Biggame wereld en staat garant voor kwaliteit en zekerheid. Deze kogel gelagerde wartels zijn voorzien van een gelaste ring. Waarom wartels met een kogellager ?  omdat deze ook onder hoge spanning gewoon hun werk doen. 

€ 19,99
Black Magic Twin Spin kogel gelagerde speldwartels 65kg 5stuks
Black Magic is een bekend merk in de Biggame wereld en staat garant voor kwaliteit en zekerheid. Deze kogel gelagerde wartels zijn voorzien van een gelaste ring. Waarom wartels met een kogellager ?  omdat deze ook onder hoge spanning gewoon hun werk doen. 

€ 19,99
Blue Crab Aluminium | Sleeves | Double 1.5X18mm | 25stuks|
Deze Blue Crab aluminium crimp sleeves zijn gemaakt om een sterke bevestiging te maken . Verkrijgbaar in 2 maten Ideaal voor het maken van takels of verticaalpresentaties. Gebruik een stevige sleeve-tang om deze te bevestigen. Aluminium sleeves zijn uitermate geschikt in het gebruik bij nylon lijnen omdat deze de lijn niet beschadigt.  Maat  18mm lange en 2x 1,5mm opening. inhoud 25stuks

€ 4,99
Luminous Bead Green 5x8mm 25st | Lichtgevend |
Onze teams, zelf fervente vissers, ontwikkelden deze lichtgevende kraal om je montages in het donker aantrekkelijker te maken.Gebruik deze kraal om je strandhengelmontages bij weinig licht of in het donker aantrekkelijk te maken.

€ 1,49
Meerdere opties
Midnight Moon Ball Bearing Solid Ring Wartel | Maat 4
Maat: Maat 4
De Midnight Moon Ball Bearing Solid Ring Wartel is een hoogwaardige wartel die is ontworpen met specifieke kenmerken om te voldoen aan de behoeften van vissers die power en duurzaamheid vereisen. Hier zijn enkele belangrijke eigenschappen van deze wartels: Kogel Gelagerd: De wartel is voorzien van kogellagers, wat de soepelheid van de rotatie verbetert. Dit is vooral belangrijk bij het hanteren van zwaardere belastingen en wanneer een soepele rotatie cruciaal is. Gelaste Ringen: De wartel is afgewerkt met gelaste ringen. Dit verhoogt de stevigheid en duurzaamheid van de wartel, waardoor deze beter bestand is tegen de krachten die tijdens het vissen optreden. Verschillende Maten: De wartel is verkrijgbaar in verschillende maten, namelijk maat 3, 4 en 50. Elke maat heeft een specifieke trekkracht, wat handig is om de juiste wartel te kiezen op basis van de visserijomstandigheden en de beoogde vissoort. Maat 3: 75 lbs trekkracht Maat 4: 110 lbs trekkracht Maat 5: 145 lbs trekkracht Al met al biedt de Midnight Moon Ball Bearing Solid Ring Wartel betrouwbaarheid en kracht, waardoor het een geschikte keuze is voor situaties waarin stevigheid en duurzaamheid van essentieel belang zijn.

€ 9,99
Meerdere opties
Midnight Moon Ballbearing/C-lock Snap Wartel | Maat 7
Maat: Maat 7
De Midnight Moon kogel gelagerde wartel met coast-lock snap is een hoogwaardig type wartel dat wordt gebruikt in de visserij, vooral in situaties waarin zwaar materiaal wordt gebruikt. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van deze specifieke wartel: Kogellagers: De aanwezigheid van kogellagers in de wartel zorgt voor een soepele en vrije rotatie, zelfs onder zware belasting. Dit is van cruciaal belang bij het omgaan met krachtige vissen of situaties waarbij er veel druk op de uitrusting staat. Coast-lock snap: Het coast-lock snap-mechanisme is ontworpen voor een stevige en veilige bevestiging van het aas, kunstaas of de haak aan de wartel. Het voorkomt dat het aas per ongeluk loskomt tijdens het werpen, binnenhalen of vissen. Duurzaamheid: Omdat deze wartel wordt blootgesteld aan zware omstandigheden, is duurzaamheid een belangrijk kenmerk. Het materiaal en de constructie zijn ontworpen om bestand te zijn tegen slijtage en langdurig gebruik. Verschillende treksterktes: De beschikbaarheid van verschillende treksterktes (30 t/m 400 lbs) maakt deze wartel geschikt voor diverse visomstandigheden en verschillende soorten vissen. Vissers kunnen de juiste treksterkte kiezen op basis van hun specifieke behoeften en de verwachte krachten tijdens het vissen. Veelzijdigheid: De Midnight Moon kogel gelagerde wartel met coast-lock snap is veelzijdig en kan worden gebruikt voor verschillende visserijtechnieken, waaronder zoutwater- en zoetwatervissen. Populair bij veeleisende vissers: Vanwege de betrouwbaarheid en functionaliteit is dit type wartel populair bij vissers die geen fouten kunnen veroorloven, vooral wanneer ze met krachtige vissen te maken hebben. Kortom, de Midnight Moon kogel gelagerde wartel met coast-lock snap is een betrouwbare keuze voor vissers die op zoek zijn naar duurzaamheid, soepele rotatie en een veilige bevestiging tijdens het vissen onder zware omstandigheden

Beschikbaar vanaf: € 2,99
€ 5,99
Meerdere opties
Midnight Moon Coastlock Snap Swivel | 30 lb
Trekkracht (lb): 30 lb
Midnight Moon Coastlock Snap Swivel: Betrouwbaar en Sterk De Midnight Moon Coastlock Snap Swivel is de perfecte keuze voor vissers die op zoek zijn naar betrouwbaarheid en kracht in één. Deze ijzersterke wartels met snel sluiting zijn ontworpen om eenvoudig van onderlijnen of kunstaas te wisselen, waardoor je flexibel en efficiënt kunt vissen. Of je nu in Scandinavië jaagt op grote vissen of in Nederland je hengel uitgooit, deze wartels bieden de zekerheid die je nodig hebt. Belangrijkste Kenmerken: Hoge Trekkracht: De Coastlock Snap Swivels zijn beschikbaar in verschillende trekkrachten, beginnend bij 20Lbs en oplopend tot 350Lbs. Dit maakt ze geschikt voor diverse visomstandigheden en soorten. Snel Sluiting: De wartels zijn voorzien van een snel sluitingssysteem, waardoor je snel en gemakkelijk van onderlijnen of kunstaas kunt wisselen zonder kostbare vistijd te verliezen. Betrouwbaarheid: Midnight Moon staat bekend om zijn betrouwbare visaccessoires, en deze wartels vormen daarop geen uitzondering. Ze zijn ontworpen om de uitdagingen van zowel zoet- als zoutwateromgevingen aan te kunnen. Diverse Sterktes: Of je nu vist op roofvissen in Nederlandse wateren of op zoek bent naar exotische vangsten in verre zeeën, er is een geschikte trekkracht beschikbaar. Veelzijdig Gebruik: Geschikt voor verschillende vistechnieken, van kustvissen tot diepzeevissen, bieden deze wartels de veelzijdigheid die moderne vissers nodig hebben. Conclusie: Met de Midnight Moon Coastlock Snap Swivel ben je verzekerd van sterke en betrouwbare prestaties tijdens je visavonturen. Voeg ze toe aan je uitrusting en ervaar het gemak van snel en efficiënt wisselen, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Ga voor zekerheid en kracht met deze hoogwaardige wartels.

€ 3,99
Meerdere opties
Midnight Moon Crane Swivel | 90 lb
Trekkracht (lb): 90 lb
De MIDNIGHT MOON CRANE SWIVEL wartels zijn opmerkelijk sterk voor hun grootte, dankzij het gebruik van hoogwaardig staal. Hier zijn enkele kenmerken van deze wartels: Hoogwaardig Staal: De wartels zijn vervaardigd uit hoogwaardig staal, wat bijdraagt aan hun sterkte en duurzaamheid. Dit maakt ze geschikt voor situaties waar betrouwbaarheid van cruciaal belang is. Niet-Reflecterende Zwarte PTEE Coating: De wartels zijn afgewerkt met een niet-reflecterende zwarte PTEE (Polytetrafluorethyleen) coating. Deze coating heeft meerdere voordelen, waaronder het verminderen van de reflectie, waardoor de wartels minder opvallen onderwater. De zwarte kleur kan ook helpen bij camouflage. Betrouwbaarheid bij Belangrijke Toepassingen: De beschrijving benadrukt dat deze wartels worden gebruikt "wanneer het er echt toe doet". Dit betekend dat ze betrouwbaar zijn in situaties waar de krachten op de wartel hoog zijn, zoals bij het vissen op sterke en grote vissoorten. Breed Assortiment aan Sterktes: De wartels zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes, variërend van 20 tot 350 lbs (pond). Dit stelt vissers in staat om de juiste sterkte te kiezen op basis van de specifieke eisen van hun visserij. Verpakt per 10 Stuks: De wartels worden geleverd in verpakkingen van 10 stuks, wat handig is voor vissers die regelmatig van wartels wisselen of meerdere rigs willen voorbereiden. Al met al zijn de MIDNIGHT MOON CRANE SWIVEL wartels ontworpen met aandacht voor sterkte, duurzaamheid en betrouwbaarheid, waardoor ze geschikt zijn voor vissers die veeleisende omstandigheden tegenkomen tijdens hun visserij.

Beschikbaar vanaf: € 1,25
€ 2,75
Meerdere opties
Midnight Moon Crane Swivel Crosslock | 125lb
Trekkracht (lb): 125lb
Rolling Swivel met Crosslock Snap De Rolling Swivel met Crosslock Snap is een veelzijdige wartel die wordt geleverd met een crosslock snap, bekend om zijn sterke bevestiging. Hier zijn enkele kenmerken en specificaties: Crosslock Snap: De wartel is uitgerust met een crosslock snap, een van de sterkste spelden die beschikbaar is. Dit maakt het gemakkelijk om snel van kunstaas, onderlijnen en andere accessoires te wisselen. Veelzijdig Gebruik: Deze Rolling Swivel is geschikt voor diverse toepassingen, zoals het verwisselen van kunstaas, onderlijnen en andere visuitrusting. Het biedt flexibiliteit en gemak tijdens het vissen. Verschillende Maten: De wartel is verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor je de juiste maat kunt kiezen op basis van je specifieke behoeften en het type visserij dat je beoefent. Treksterktes: Afhankelijk van de grootte zijn deze wartels verkrijgbaar in verschillende treksterktes. Dit stelt je in staat om de juiste sterkte te kiezen op basis van de verwachte krachten tijdens het vissen. Verpakkingsinhoud: De wartels worden geleverd in een verpakking van 10 stuks. Dit zorgt ervoor dat je voldoende wartels hebt voor meerdere vissessies. Kortom, de Rolling Swivel met Crosslock Snap biedt gemak, kracht en veelzijdigheid voor vissers die regelmatig van o.a. Aas willen wisselen tijdens hun visavonturen.

€ 3,25
Meerdere opties
Midnight Moon Crosslock Snap Swivel | 75lb
Trekkracht (lb): 75lb
Rolling Swivel met Crosslock Snap De Rolling Swivel met Crosslock Snap is een veelzijdige wartel die wordt geleverd met een crosslock snap, bekend om zijn sterke bevestiging. Hier zijn enkele kenmerken en specificaties: Crosslock Snap: De wartel is uitgerust met een crosslock snap, een van de sterkste spelden die beschikbaar is. Dit maakt het gemakkelijk om snel van kunstaas, onderlijnen en andere accessoires te wisselen. Veelzijdig Gebruik: Deze Rolling Swivel is geschikt voor diverse toepassingen, zoals het verwisselen van kunstaas, onderlijnen en andere visuitrusting. Het biedt flexibiliteit en gemak tijdens het vissen. Verschillende Maten: De wartel is verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor je de juiste maat kunt kiezen op basis van je specifieke behoeften en het type visserij dat je beoefent. Treksterktes: Afhankelijk van de grootte zijn deze wartels verkrijgbaar in verschillende treksterktes. Dit stelt je in staat om de juiste sterkte te kiezen op basis van de verwachte krachten tijdens het vissen. Verpakkingsinhoud: De wartels worden geleverd in een verpakking van 10 stuks. Dit zorgt ervoor dat je voldoende wartels hebt voor meerdere vissessies. Kortom, de Rolling Swivel met Crosslock Snap biedt gemak, kracht en veelzijdigheid voor vissers die regelmatig van o.a. Aas willen wisselen tijdens hun visavonturen.

€ 3,25
Meerdere opties
Midnight Moon Extra zware Sleeves | 100 lb
Trekkracht (lb): 100 lb
De Midnight Moon Extra Zware Sleeves zijn ontworpen voor het zelf maken van Big Game onderlijnen en zware leaders. Deze sleeves zijn ideaal voor situaties waarin kracht en duurzaamheid van cruciaal belang zijn, zoals bij het vissen op grote en krachtige vissen, waaronder haaien. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van deze sleeves: Zelf Maken van Onderlijnen: Deze sleeves bieden de mogelijkheid om zelf onderlijnen en zware leaders te maken. Dit is handig voor vissers die specifieke eisen hebben aan hun uitrusting en deze willen aanpassen aan de omstandigheden. Geschikt voor Big Game: De extra zware sleeves zijn ontworpen met het oog op big game-vissen, waarbij vissen met aanzienlijk gewicht en kracht worden getarget. Ze zijn geschikt voor situaties waarin een hoge trekkracht vereist is. Verschillende Maten: De sleeves zijn verkrijgbaar in verschillende maten, met trekkrachtvariëteiten om aan verschillende behoeften te voldoen. De beschikbare maten zijn onderverdeeld in twee categorieën: Maat 10 tot 150 lbs trekkracht Maat 200 tot 250 lbs trekkracht Door de variatie in maten kunnen vissers de juiste sleeve kiezen op basis van de visomstandigheden en de doelsoort. Al met al bieden de Midnight Moon Extra Zware Sleeves een oplossing voor vissers die robuuste en krachtige onderlijnen nodig hebben voor het vissen op grote en sterke vissen, waaronder haaien

Beschikbaar vanaf: € 2,99
€ 3,29
Meerdere opties
Owner Solid Ringen | maat 4 | 9 stuks
Maat: Maat 4
 

€ 5,99
Meerdere opties
Owner Splitringen Hyper Wire | Maat 11
Maat: Maat 11
 

€ 6,49
Meerdere opties
Owner Splitringen Hyper Wire | Maat 5
Maat: Maat 5
 

€ 6,49