Filter

Buzzerbars

Buzzerbars kun je gebruiken door hem op een of twee banksticks te schroeven.

Je hengels staan dan altijd even hoog en netjes naast elkaar. Er zijn modellen waar je steeds je beetmelders op moet draaien, en modellen met quick-release sluitingen. Dan kun je in een handomdraai je beetverklikker eraf halen. Je buzzerbars berg je het best in op in een buzzerbar bag.

Waarom met buzzerbars vissen

Buzzerbars worden bij het karpervissen gebruikt om je 2 of drie hengels netjes op 1 hoogte op een bankstick te leggen. Wanneer je vist met Buzzerbars is het belangrijk om je banksticks goed in de zachte ondergrond te drukken. Wanneer je namelijk al je beetmelders en toebehoren boven je hangers en swingers hebt gemonteerd wil je voorkomen dat dit het water in valt. Zorg er daarom voor dat je opzet altijd goed stevig in de grond of bodem zit, zodat hij bij een run goed rechtop blijft staan!

Voordelen en nadelen van Buzzerbars

  • + In combinatie met banksticks zijn buzzerbars breed inzetbaar op zachte ondergronden
  • + Hengels netjes op 1 hoogte gemonteerd
  • + Compact mee te nemen, en licht in gewicht
  • - Bij hardere ondergronden zijn buzzerbars met banksticks niet aan te raden
  • - Losse gewichten nodig om evt. zwaarder te maken

Direct buzzerbars voor het karpervissen kopen?

Buzzerbars voor het karpervissen kopen doe je gemakkelijk bij Raven. Bestellen kan gemakkelijk online, of kom gerust eens langs één van onze mooie hengelsport winkels bij jou in de buurt! Je kan ons vinden in Lelystad, of Steenwijk. Hier staat een van onze specialisten klaar met advies en natuurlijk warme koffie!