Filter

Molenaccessoires

Wanneer je op zoek bent naar accessoires voor je molen dan ben je bij Raven hengelsport aan het juiste adres. Van de diverse merken als X2, Fox, Shimano en Daiwa vind je handige opbergtasjes voor je kostbare molens. Deze molentasjes voorkomen dat er vuil in je molens komt en beschermen ze tijdens transport.

Ga je struinend roof- of karpervissen dan zijn de protector pouches, strap ons en wraps ideaal. Deze zijn gemakkelijk om je molen en hengel te bevestigen zodat je molen en lijn niet kunnen beschadigen of achter een tak blijven hangen.

Molen onderhoud

Een molen zal flink opknappen van een goede onderhoudsbeurt, het insmeren en schoonmaken van de onderdelen heeft veel impact op de levensduur van je molens. Voornamelijk voor de draaiende delen zoals lijn roller, as, slinger etc. zijn er diverse reiniging en smeermiddelen perfect dus voor de voorjaars schoonmaak!

Molenaccessoires kopen bij Raven

Wil jij je molens goed beschermen en onderhouden? Bestel dan vandaag nog je molenaccessoires in onze webshop. En heb je vragen? Neem dan gerust contact op of bezoek een van onze hengelsportwinkels.