Filter

Vis shirts

Verschijn in stijl langs de waterkant met een tof vis t shirt van bijvoorbeeld Fox, Daiwa, Rive of Prologic. Deze vis shirts zijn niet alleen leuk voor bij het vissen, maar je kunt ze ook prima casual dragen. Laat zien dat je een echte visser bent met een gaaf vis t shirt! Je bekijkt ons ruime assortiment hieronder.

Soorten vis shirt

Een groot aanbood vis shirts vind je hier, laat zien dat je een fanatieke visser bent en verschijn in stijl langs de waterkant met een gaaf vis shirt van je favoriete merken. De vis shirts bij Raven zijn tevens van goede kwaliteit, en niet alleen per se leuk om te dragen tijdens het vissen, maar ook om casual te dragen.

Vis blouse

Een blouse voor het vissen is een echt outdoor shirt. Met ritsen, knopen gevoerd of niet. Bekijk de Vis blouses hieronder!

Vis Polo

Koop een nette polo van je favoriete vismerken en zit netjes maar ook comfortabel aan de waterkant.

Vis t-shirts

Er zijn long sleeves, Shirts en t-shirts voor het vissen. Draag jouw favoriete merk aan de waterkant of casual.

Direct shirts kopen voor het vissen?

Wanneer het gaat om kleding voor bij het vissen, zijn er veel verschillende keuzes te vinden. Voor een ruim assortiment vis shirts van hoge kwaliteit, ga je natuurlijk naar Raven.nl. Bestel jouw volgende vis shirt vandaag nog in onze webshop of bezoek één van onze fysieke winkels in Steenwijk en Lelystad. Heb je een vraag? Neem dan een kijkje binnen de klantenservice. Welke shirts voor je volgende vissessie ga jij straks bij ons kopen?