Filter

Barrows en Karper trolley’s

Als karpervisser sleep je nog al wat spullen mee naar de waterkant, en hoe langer de sessie, hoe meer spullen je hebt!

Om de mooiste stekken te bereiken moet je af en toe nog wel eens een stukje lopen. Om dan gemakkelijk al je karperspullen mee te nemen naar je visstek, kun je gebruik maken van een karper trolleys. De kruiwagens, die ook wel barrows worden genoemd, zijn speciaal gemaakt voor het vervoeren van je visspullen. Als je ze goed inpakt hoef je waarschijnlijk maar één keer te lopen en kom je ook nog eens niet totaal uitgeput op je stek aan.

De beste karper trolleys?

Een karper trolley of barrow moet al je spullen kunnen dragen, en daarnaast niet te groot zijn. Wanneer je dus een barrow koopt moet je goed nagaan of je daarmee al je spullen gemakkelijk naar de waterkant kan krijgen. Je wilt namelijk zo min mogelijk heen en weer lopen. Veel karper trolleys komen met een stevig frame waardoor hij een hoop gewicht kan dragen, daarnaast is het draagvlag van een barrow vaak breed. Hierdoor kun je gemakkelijk je stretcher of je visstoel vervoeren. Ook komen Barrows vaak met diepe opbergvakken, waarmee je gemakkelijk je spullen in de kar kunt laten liggen!

Barrow of karper trolley kopen? Let hier op!

Voor het kopen van een barrow is het verstandig om te kijken naar de specificaties die bij jou en je stek passen. Heb je een waar je een eindje voor moet lopen? Dan is het verstandig om een goede barrow mee te nemen waarmee je zo min mogelijk heen een weer hoeft te lopen, Heb je veel klein materiaal, en heb je een hekel om het allemaal uit te pakken? Neem dan bijvoorbeeld een karper trolley met veel vakken zodat je vanuit de barrow kunt vissen! Misschien ben je wel helemaal niet van alle poes pas, dan is een compacte karper trolley al snel voldoende voor jou!

Let dus bij het kopen van een karper trolley goed op:

  • Het materiaal van het frame, in de meeste gevallen is dit aluminium.
  • Het aantal wielen
  • Het totaalgewicht van de Barrow of karper trolley
  • Het transportformaat

Bestel je Brolly bij Raven Hengelsport

Heb je een barrow of karper trolley gevonden in onze webshop die goed bij jou past? Plaats vandaag dan nog je bestelling en ontvang je barrow in de meeste gevallen morgen al! De exacte levertijd staat altijd per product aangegeven. Mocht je barrow of karper trolley onverhoopt toch niet naar wens zijn, dan kan je deze binnen 30 dagen na ontvangst - mits ongebruikt - altijd retourneren.

Wil je eerst de barrow of karper trolley persoonlijk zien? Kom dan langs in één van onze mooie hengelsport winkels in Lelystad of Steenwijk. Hier kunnen we je alles vertellen over de karper trolleys bij ons op voorraad! Zo maak je altijd de juiste keuze!