Roofvis Kunstaassets

Filter
18 %
Berkley Dredger 3-Pack
Het Berkley Bagger 3-pack biedt vissers een selectie van hoogwaardige en effectieve aasjes voor verschillende vismethoden. Deze aasjes zijn speciaal ontworpen om verschillende roofvissen aan te trekken en leveren betrouwbare prestaties tijdens het vissen.Kenmerken van het Berkley Bagger 3-pack:Veelzijdige aasjes: Het 3-pack bevat verschillende aasjes die geschikt zijn voor diverse vismethoden, om roofvissen zoals baars, snoek en snoekbaars aan te trekken. Hoogwaardige materialen: De aasjes zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen voor een stevige constructie en duurzaamheid. Realistisch ontwerp: Elk aasje in het pack heeft een realistisch ontwerp om de aandacht van vissen te trekken en natuurlijke bewegingen in het water na te bootsen. Bewezen prestaties: Berkley is een gerenommeerd bedrijf in de hengelsportindustrie, bekend om hoogwaardige visproducten. De aasjes in het 3-pack bieden bewezen prestaties die door vissers gewaardeerd worden. Veelzijdig inzetbaar: Deze aasjes zijn geschikt voor verschillende wateren en omstandigheden, waardoor vissers ze veelzijdig kunnen gebruiken. Het Berkley Bagger 3-pack is de ideale keuze voor vissers die een assortiment hoogwaardige aasjes zoeken voor diverse situaties. Met hun veelzijdigheid en bewezen prestaties zijn deze aasjes een waardevolle aanvulling op elke visuitrusting.

€ 32,99 € 39,99 (17.5% korting)
33 %
Berkley Powerbait Drop Shot Pro Pack | Shad
Powerbait geur Eenvoudig in het gebruik Verschillende kleuren Tips en adviezen van de Pro Staffers

€ 9,99 € 14,99 (33.36% korting)
33 %
Berkley Powerbait Vertical Fishing Pro Pack | Shad
Berkley Pro Pack – Vertical Fishing: Compleet Verticaal Kunstaas Assortiment Verticaal jiggen is een veeleisende en effectieve vistechniek waarbij zelfs de kleinste details het verschil kunnen maken. Met het Berkley Pro Pack – Vertical Fishing haal je een uitgebreid assortiment in huis dat speciaal is ontworpen voor deze techniek. Alle aas in dit pakket is verrijkt met het krachtige PowerBait-aroma, waardoor je als visser een extra voordeel hebt. Kenmerken van de Berkley Pro Pack – Vertical Fishing: Lokaaspakket voor verticaal kunstaas: Een divers assortiment van verschillende maten, vormen en gewichten om aan te passen aan wisselende omstandigheden. Shads en loden koppen: Inclusief 5 shads  samen met 2 loden koppen (17 gram en 21 gram). PowerBait-aroma: Bewrkts met PowerBait om de aantrekkingskracht op roofvissen te vergroten. Uitdagende actie: Het kunstaas biedt een uitdagende actie onder water, waardoor het extra aantrekkelijk is voor vissen. Grote peddelstaart: De shads zijn voorzien van een opvallende peddelstaart voor een realistische en verleidelijke zwembeweging. Aantrekkelijke kleuren: Het assortiment bevat aas in verschillende kleuren die de nieuwsgierigheid van roofvissen opwekken. Ideaal voor baars en snoekbaars: Ontworpen om specifiek baars en snoekbaars aan te trekken tijdens het verticaal vissen. Met de Berkley Pro Pack – Vertical Fishing ben je uitgerust met hoogwaardig kunstaas dat ontworpen is om je succes te vergroten bij het verticaal jiggen. Bestel dit complete pakket en til je verticale visserij naar een hoger niveau!

€ 9,99 € 14,99 (33.36% korting)
33 %
DLT Dropshot Kit - Complete set - 20 Delen - Streetfishing
DLT Dropshot Kit Complete - Ontdek de Wereld van Dropshotvissen De DLT Dropshot Kit Complete is een alles-in-één pakket dat je voorziet van de essentiële tools en aas om te beginnen met dropshotvissen. Of je nu een ervaren visser bent die een nieuwe techniek wil uitproberen of een beginner die kennis wil maken met deze populaire vismethode, deze kit is de perfecte keuze. Hier is waarom de DLT Dropshot Kit Complete een must-have is voor alle roofvissers: Belangrijkste Kenmerken: Complete Set: De kit wordt geleverd met acht haken, vier dropshot loodjes en een selectie van acht kleurrijke softbaits. Alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan met dropshotvissen. Variatie in Kleuren: De softbaits zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder geel, grijs, groen, oranje en zwart. Hiermee kun je variëren op basis van de watertypen en lichtomstandigheden. Weerhaak: De haken zijn voorzien van weerhaken voor een goede haakzetting tijdens het vissen. Gebruiksklaar: De kit is gebruiksklaar, wat betekent dat je geen extra accessoires nodig hebt om te beginnen met dropshotvissen. Geschikt voor Alle Roofvisfanaten: Of je nu een streetfish fanaat bent of gewoon wilt experimenteren met nieuwe vismethoden, deze kit is veelzijdig en geschikt voor allerlei soorten roofvissen. Merkkwaliteit - DLT: Vertrouw op de kwaliteit van DLT, een betrouwbaar merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige visuitrusting. Met de DLT Dropshot Kit Complete maak je een vliegende start in de wereld van dropshotvissen. Voeg deze kit toe aan je visuitrusting en ontdek de opwinding van het vangen van roofvissen met deze complete set.

€ 5,99 € 8,99 (33.37% korting)
33 %
DLT Dropshot Kit | Nr.2 - Complete dropshot set
De diversiteit aan kunstaas, hoogwaardige materialen en handige selectie maken het gemakkelijk voor vissers om effectief en succesvol te zijn bij het dropshot-vissen. Met verschillende gewichten en accessoires inbegrepen, is deze set geschikt voor diverse omstandigheden en soorten roofvissen. Of je nu een ervaren visser bent of net begint met deze techniek, de DLT Dropshot-Kit  is een complete en handige keuze voor je visuitrusting.

€ 3,99 € 5,99 (33.39% korting)
17 %
DLT Dropshot Kit | Nr.3
Het DLT Dropshot-Kit Nr. 3 is een uitgebreide set die speciaal is samengesteld voor het dropshot-vissen. Het bevat alles wat je nodig hebt om succesvol op roofvis te jagen met behulp van de dropshot-techniek. Het kit biedt een diverse selectie hoogwaardige kunstaas en accessoires, zodat je goed voorbereid aan de slag kunt gaan.Kenmerken van het DLT Dropshot-Kit Nr. 3:Diverse KöderaAuswahl: Het kit bevat een verscheidenheid aan dropshot-kunstaas in verschillende kleuren en maten om verschillende soorten roofvissen aan te trekken.Hoogwaardige kunstaas: De kunstaas in het kit is gemaakt van hoogwaardig rubber dat een realistische actie in het water creëert en het vertrouwen van roofvissen wint.Handige opbergdoos: Alle kunstaas is georganiseerd in een handige opbergdoos die het transport en de opslag vergemakkelijkt.Verschillende gewichten: Het kit bevat ook verschillende dropshot-gewichten om de presentatie van het kunstaas aan verschillende omstandigheden aan te passen.Hoogwaardige accessoires: Naast het kunstaas en de gewichten bevat het kit hoogwaardige accessoires zoals haken en wartels om een effectieve montage te garanderen.Met het DLT Dropshot-Kit Nr. 3 ben je goed uitgerust om de opwindende techniek van het dropshot-vissen te beheersen. Of je nu een ervaren visser bent of net begint met het vissen op roofvis, dit kit biedt een betrouwbare selectie van kunstaas en accessoires voor je volgende visreis

€ 4,99 € 5,99 (16.69% korting)
43 %
DLT Dropshot Kit Nr. 1 - Inhoud: Haken, Dropshotloodjes, Shads (Softbaits)
DLT Dropshot Kit Nr. 1 - Inhoud:  Haken, Dropshotloodjes, Shads (Softbaits) Het DLT Dropshot Kit biedt niet alleen gemak met kant-en-klare onderlijnen maar bevat ook een handige selectie van accessoires, waaronder haken, dropshotloodjes en shads (softbaits). Hier is een overzicht van de inhoud: 8 Haken: De kit is voorzien van 8 haken, essentiële elementen voor het effectief vastzetten van je aas en het veilig haken van de roofvis. 2 Dropshotloodjes: Met 2 dropshotloodjes kun je de diepte en positie van je aas aanpassen aan de visomstandigheden, waardoor je flexibel kunt reageren op verschillende situaties. 4 Shads (Softbaits) :De set bevat 4 shads, zachte kunstaasjes die zijn ontworpen om de prooivis na te bootsen en roofvissen aan te trekken. De variatie in shads biedt diversiteit in presentatie. Deze extra accessoires maken het DLT Dropshot Kit nog completer en geschikt voor verschillende visomstandigheden. Of je nu je dropshot-techniek wilt perfectioneren of gewoon op zoek bent naar een handige en veelzijdige set, deze inhoud zorgt ervoor dat je goed voorbereid bent op je volgende visavontuur

€ 3,99 € 6,99 (42.92% korting)
50 %
DLT Roofvis Softbait Set | Softbait | Assorti
Complete set om op verschillende manieren met verschillende Softbaits/ Shads te kunnen vissen. Set bestaat uit een aantal verschillende Shad's, twisters, jigkoppen, lood en wartels.

€ 4,99 € 9,99 (50.05% korting)
DLT Roofvis Spinner Set 4 Delig
Spinner set bestaande uit 4 verschillende kleuren verzwaarde spinners voor varieteit en verschillende mogelijkheden.

€ 12,99
FishXpro Kunstaas set 88-Delen incl. Tacklebox
De FishXpro Fishinglure set is een uitgebreide verzameling kunstaas die speciaal is samengesteld om aan de behoeften van verschillende vissers te voldoen. Met maar liefst 88 onderdelen biedt deze set een breed scala aan kunstaasopties, waardoor je flexibel kunt zijn en kunt inspelen op de voorkeuren van verschillende vissoorten en vangstomstandigheden. Of je nu op zoek bent naar twisters, shads, pluggen, spinners, lepels, jigkoppen of imitatie mais, deze set heeft het allemaal. Hierdoor kun je gemakkelijk variëren tussen verschillende soorten kunstaas en technieken, afhankelijk van de vissoort waarop je jaagt en de omstandigheden waarmee je te maken hebt. Het kunstaas in deze set is zorgvuldig geselecteerd op basis van zijn kwaliteit, duurzaamheid en effectiviteit. Elk stuk kunstaas is ontworpen om realistisch te lijken en een aantrekkelijke actie te hebben die roofvissen zal verleiden tot aanbeten. De set wordt geleverd in een handige visdoos, waardoor je je kunstaas veilig en georganiseerd kunt opbergen tijdens het vissen. Of je nu een beginnende visser bent die zijn uitrusting wil uitbreiden of een ervaren visser die op zoek is naar nieuwe kunstaasopties, deze set biedt alles wat je nodig hebt voor een succesvolle dag aan de waterkant. Met de FishXpro Fishinglure set ben je klaar om elke uitdaging aan te gaan en kun je vol vertrouwen de wateren bevissen op zoek naar je volgende grote vangst!

€ 19,99
FishXpro Pluggen set 5 Stuks incl. 3x Staaldraad & Tacklebox
De FishXpro Pluggen set is een hoogwaardige selectie van 5 verschillende pluggen, elk ontworpen om roofvissen aan te trekken en te verleiden tot aanbeten. Of je nu op snoek, snoekbaars, baars of andere roofvissoorten vist, deze set biedt een uitstekende variëteit aan kunstaas om mee te werken. Elke plug in deze set is zorgvuldig geselecteerd op basis van zijn duurzaamheid, actie en aantrekkingskracht. De set bevat ook 3 stuks staaldraad om je te helpen beschermen tegen het risico van lijnbreuk bij krachtige aanbeten. De pluggen worden geleverd in een handige tacklebox, zodat je ze georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk kunt houden tijdens het vissen. Of je nu een beginnende visser bent die zijn eerste stappen zet in de wereld van het kunstaasvissen of een ervaren visser die zijn arsenaal wil uitbreiden, deze set biedt alles wat je nodig hebt voor een succesvolle dag aan de waterkant. Met de FishXpro Pluggen set kun je eenvoudig variëren tussen verschillende pluggen om te zien welke het beste werkt in verschillende omstandigheden en voor verschillende vissoorten. Pak je hengel, monteer een van deze pluggen en ga op pad om te genieten van een dag vol avontuur en vangsten!

€ 8,99
FishXpro Predator Fishingset 215 -parts ( incl. Tacklebox ) - Roofvis Set
Fish Xpro Predator Fishing Set – De Ultieme Kunstaas Set voor Elke Visser De Fish Xpro Predator Fishing Set is een fantastische keuze voor zowel beginnende als gevorderde vissers. Deze uitgebreide set zit boordevol met diverse kunstaas en accessoires, waardoor je klaar bent voor elke visserij. Of je nu vist op oppervlakte of op verschillende dieptes, deze set biedt alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn aan het water. Voordelen van de Fish Xpro Predator Fishing Set Uitgebreide Diversiteit aan Kunstaas: De set bevat een breed scala aan kunstaas, waaronder oppervlakte aas zoals de bekende "Frog", vier verschillende pluggen voor diverse dieptes, jigkoppen, shads, twisters, spinners, lepels, bug-baits en spinnerbaits. Dit zorgt ervoor dat je voorbereid bent op verschillende visomstandigheden en -soorten. Compleet met Accessoires: Naast het kunstaas bevat de set ook essentiële accessoires zoals wartels, speldwartels, splitringen, staaldraadjes en haken. Hierdoor heb je alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan. Twee-laags Viskoffer: De set wordt geleverd in een praktische twee-laags viskoffer. Dit zorgt voor een overzichtelijke en georganiseerde opbergruimte voor al je kunstaas en accessoires, en maakt het gemakkelijk om alles mee te nemen naar je favoriete visplek. Geschikt voor Alle Niveaus: Of je nu een beginnende visser bent die zijn uitrusting wil uitbreiden of een gevorderde visser die op zoek is naar veelzijdigheid, deze set is perfect voor iedereen. Het is ook een geweldig cadeau voor visliefhebbers. Specificaties Totale Aantal Onderdelen: 215 delen Inhoud: Oppervlakte aas: Frog Pluggen: 4 stuks voor verschillende dieptes Jigkoppen Shads Twisters Spinners Lepels Bug-baits Spinnerbaits Wartels Speldwartels Splitringen Staaldraadjes Haken Opbergkoffer: Twee-laags viskoffer voor eenvoudige organisatie en transport Samenvatting De Fish Xpro Predator Fishing Set biedt een complete en veelzijdige oplossing voor elke visser. Met 215 onderdelen, variërend van kunstaas tot essentiële accessoires, ben je klaar voor elke visuitdaging. De twee-laags viskoffer zorgt voor een georganiseerde en gemakkelijke manier om je uitrusting te vervoeren. Deze set is een must-have voor iedereen die zijn visserij wil verbeteren en uitbreiden. Pak je kans om je viservaring naar een hoger niveau te tillen met de Fish Xpro Predator Fishing Set

€ 34,99
FishXpro Roofvis accessoires set 47- Delen ( incl. opbergdoos )
FishXpro Roofvis Accessoires Set 47-delen (incl. opbergdoos) – De Complete Set voor Elke Roofvisser De FishXpro Roofvis Accessoires Set is de ideale keuze voor zowel beginnende als ervaren roofvissers. Deze zorgvuldig samengestelde set bevat alles wat je nodig hebt om succesvol te vissen op roofvis zoals baars, snoekbaars en snoek. Met 47 zorgvuldig gekozen onderdelen, ben je voorbereid op verschillende visomstandigheden en vangstscenario's. Voordelen van de FishXpro Roofvis Accessoires Set Uitgebreide Diversiteit aan Accessoires: De set bevat een breed assortiment van softbaits, wartels, loodjes, kunstaas, haken, accessoires en loodkoppen. Dit zorgt ervoor dat je klaar bent voor verschillende vistechnieken en -omstandigheden. Inclusief Handige Opbergdoos: De accessoires worden geleverd in een stevige kunststof tacklebox. Deze opbergdoos helpt je om al je visgerei georganiseerd en veilig te houden, waardoor je alles gemakkelijk kunt vinden en meenemen naar je visplek. Geschikt voor Alle Niveaus: Of je nu net begint met vissen of al jaren ervaring hebt, deze set biedt de benodigde tools voor elke roofvisser. Het is een perfecte aanvulling op je bestaande uitrusting of een geweldige startset voor nieuwkomers. Gebruiksvriendelijk: De tacklebox en accessoires zijn ontworpen voor eenvoudig gebruik, zodat je je kunt concentreren op het vangen van vis in plaats van het zoeken naar de juiste gereedschappen. Specificaties Totale Aantal Onderdelen: 47 delen Inhoud: Softbaits Wartels Loodjes Kunstaas Haken Diverse accessoires Loodkoppen Opbergdoos: Stevige kunststof tacklebox voor georganiseerde opslag en gemakkelijk transport Samenvatting De FishXpro Roofvis Accessoires Set biedt een complete en veelzijdige oplossing voor elke roofvisser. Met 47 essentiële onderdelen, variërend van softbaits tot loodkoppen, ben je voorbereid op verschillende visomstandigheden en vangstscenario's. De stevige kunststof tacklebox zorgt voor een georganiseerde en gemakkelijke manier om je uitrusting te vervoeren. Deze set is een must-have voor iedereen die zijn roofviservaring wil verbeteren en uitbreiden. Ga het water op en scoor je volgende grote vangst met de FishXpro Roofvis Accessoires Set!

€ 11,99
FishXpro Softbait set 36-Delen incl. Tacklebox
De FishXpro Softbait set 36-Delig  is een handige en compacte set bestaande uit 36 onderdelen, inclusief een handige tacklebox. Deze set is speciaal samengesteld voor vissers die graag met softbaits vissen en biedt een breed scala aan kunstaasopties voor verschillende visomstandigheden. Met deze set kun je gemakkelijk variëren tussen verschillende soorten softbaits, zoals shads, twister tails en creature baits, om de roofvissen te lokken. Of je nu op baars, snoekbaars, snoek of andere roofvissoorten vist, deze set biedt alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn aan de waterkant. De bijgeleverde tacklebox zorgt ervoor dat je je softbaits georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk kunt houden tijdens het vissen. De compacte afmetingen maken het gemakkelijk om de tacklebox mee te nemen in je visuitrusting, zodat je altijd klaar bent om te gaan vissen. Of je nu een ervaren roofvisser bent die op zoek is naar een handige set voor softbaitvissen of een beginnende visser die zijn uitrusting wil uitbreiden, de FishXpro Softbait set is een uitstekende keuze. Met hoogwaardige softbaits en een handige tacklebox ben je goed voorbereid op je volgende visavontuur.

€ 4,99
15 %
Meerdere opties
Kinetic Buzzer | 6g | 5 Stuks | Spinner
Gewicht (g): 6g
Loodvrije componenten Ronde chemisch geslepen dreg Transparante opbergbox met 5 compartimenten  Geschikt voor regenboogforel, baars, snoek, snoekbaars

€ 8,49 € 9,99 (15.02% korting)
21 %
Senshu Real Fin Shad 12 | Mix Pack | 12cm | 13g | 3 Stuks
Het Senshu Real Fin Shad 12 Mixpack is een ideale keuze voor vissers die veelzijdigheid en kwaliteit waarderen. Deze rubberen kunstaasjes zijn 12 cm lang, wegen 13 g en zijn verkrijgbaar in een handige verpakking van 3 stuks. De Real Fin Shad-serie onderscheidt zich door de realistische vorm en actie in het water, die roofvissen zoals snoek, snoekbaars en baars effectief lokt.Kenmerken van het Senshu Real Fin Shad 12 Mixpack:Veelzijdig gebruik: De Real Fin Shad 12 is een veelzijdig inzetbaar kunstaas, ideaal voor het vissen op snoek, snoekbaars en baars.Realistische vorm: De kunstaasjes hebben een realistische vorm die lijkt op echte prooivissen, waardoor de aantrekkingskracht op roofvissen wordt vergroot.Levendige actie: De actie in het water is levendig en realistisch, waardoor de aandacht van roofvissen wordt getrokken en beten worden uitgelokt.Mixpack: Het 3-delige mixpack biedt variatie in kleuren en patronen om verschillende omstandigheden en voorkeuren van roofvissen tegemoet te komen.Hoogwaardig materiaal: De kunstaasjes zijn gemaakt van hoogwaardig, duurzaam materiaal voor een betrouwbare prestatie.Met het Senshu Real Fin Shad 12 Mixpack heb je een uitstekende selectie rubberen kunstaasjes bij de hand om succesvol op roofvis te jagen. Dit pakket biedt kwaliteit, veelzijdigheid en een realistische presentatie om je kansen op een succesvolle vangst te vergroten.

€ 5,49 € 6,99 (21.46% korting)
19 %
Meerdere opties
Senshu Real Fin Shad 12 Ready2Catch | Shiny Tiger | 12cm | 25g | 3 Stuks
Kleur: Shiny Tiger
Senshu Real Fin Shad 12 Ready2Catch 12cm – 25gr 3 Stuks De Senshu Real Fin Shad is een indrukwekkende toevoeging aan het assortiment gedetailleerde roofvis-shads, ontworpen voor het vangen van baars en snoekbaars. Hier zijn enkele kenmerken die deze shad onderscheiden: Optimale Rubbermix: De Real Fin Shad maakt gebruik van een rubbermix die zorgt voor een aantrekkelijke zwembeweging. Deze mix is zorgvuldig gekozen om een overtuigende illusie te creëren die vissen aantrekt en tot een aanbeet leidt. Uitgesproken Vinnen: Het ontwerp omvat uitgesproken borst- en staartvinnen, evenals een rugvin, waardoor het lichaam van de shad wordt vergroot. Deze functies dragen bij aan de realistische uitstraling en aantrekkingskracht. Honingraatstructuur en Glittervlokken: De shad heeft een microfijne honingraatstructuur en diagonale schaduwen, samen met ingebedde glittervlokken. Dit resulteert in geweldige lichtreflecties onder water, waardoor de shad nog meer opvalt. Ready2Catch-Modellen: De Real Fin Shad is beschikbaar als Ready2Catch-model, wat betekent dat het al klaar is om te worden gemonteerd met een jighead. Dit bespaart tijd en maakt het kunstaas direct gebruiksklaar. Verschillende Maten: De shad is verkrijgbaar in verschillende maten, waarbij het 8 cm model wordt geleverd met een ronde kop jighead #1/0 van 7g, en het 12 cm model wordt geleverd met een #3/0 jighead van 12g. Pluimstaart en Belly-Flashes: De grote pluimstaart van de Real Fin Shad zorgt ervoor dat het kunstaas altijd op koers blijft. Bij snelle bewegingen kunnen belly-flashes ontstaan, wat resulteert in een onvoorspelbare loop en de aandacht van roofvissen trekt. Of je nu een ervaren roofvisser bent of net begint, de Senshu Real Fin Shad biedt gedetailleerd design, hoogwaardige materialen en innovatieve functies om je kansen op een succesvolle vangst te vergroten.

€ 6,49 € 7,99 (18.77% korting)