Filter

Roofvis tas

Roofvis tassen zijn er voor elke situatie in vele soorten en maten!

Tijdens het roofvissen neem je vaak een selectie van je visspullen mee naar de waterkant. Om je kunstaas, tangen en andere accessoires elkaar te houden kun je dit het beste in een mooie tas doen. Stop al je kunstaas dat je wil gebruiken in een opberg box die je vervolgens eenvoudig in je roofvis tas laat zakken.

Voor het roofvissen zijn er verschillende soorten tassen van merken als Abu Garcia, Berkley, DLT, Fox Rage, Rapala, enzovoort. Een schoudertas is gemakkelijk mee te nemen tijdens het struinen langs de waterkant en is goed bereikbaar. Wil je meer spullen meenemen? Kies dan voor een grotere roofvistas of rugtas.

Tassen voor het roofvissen

De meest populaire roofvis tassen zijn compact en makkelijk mee te nemen. Je moet bij het roofvissen nogal wat meters afleggen dus een schoudertas of rugtas met je tacklebox, is al snel voldoende! Schoudertassen kunnen in de meeste gevallen een of twee tackleboxen meenemen, ook geven ze je goede bewegingsvrijheid om te blijven werpen. De rugtassen spreken voor zich, deze zijn ideaal tijdens het struinen langs de waterkant of bij streetfishing door de stad.

Tassen zijn er uiteindelijk zo groot of klein als je maar wilt. Of je nou één tacklebox met kunstaas mee wilt nemen of meer dan zes, jij zal de ideale tas vinden! Wil je jouw hengels ook veilig opbergen? Bekijk dan zeker eens onze foudralen, pagina, hier bieden wij alle roofvis foudralen aan die je hengels in de schuur en tijdens transport goed zullen beschermen!

Roofvis tas kopen?

Veel struinende roofvissers kiezen veelal voor een schoudertas of rugtas, niet zo gek omdat dit niet alleeen gemakkelijk mee te nemen is, maar ook nog eens comfortabel mee te nemen is. Daarnaast heb je bij een roofvis tas altijd je handen vrij waardoor je gemakkelijk tijdens het struinen kan blijven werpen. Tegenwoordig komen veel merken op de markt met een tas waaran je gemakkelijk je materialen met clips aan je rugzak vast zet. Veel populaire roofvis merken verkopen tegenwoordig tassen, denk hierbij aan:

- Spro; - DLT; - Fox Rage; - Westin;

De beste roofvis tassen

De beste roofvis tas is de tas die je het leven een stuk gemakkelijker maakt. Al het materiaal dat je mee wilt nemen moet je gemakkelijk in je makkelijk passen, en moet je spullen tevens ook nog eens bescherming bieden. Tevens is het ook belangrijk dat je tas compact is en comfortabel mee te nemen is. Een specifieke roofvis tas aanwijzen is dus niet te doen, Dit is omdat iedereen immers anders vist en ook nog hele andere wensen heeft. Wel is het belangrijk om goed te kijken welke spullen je goed en veilig wilt opbergen. Dit zodat je deze spullen altijd makkelijk bij de hand hebt, en je er dan zeker van kan zijn dat ze niet bij transport zullen beschadigen.

Bestel je roofvis tassen bij Raven Hengelsport!

Heb je een roofvis tas of tassen gevonden in onze webshop? Plaats dan vandaag nog je bestelling en ontvang je bestelling in veel gevallen morgen al! De exacte levertijd staat altijd per product aangegeven. Bestellingen boven de €50,- leveren we bovendien ook nog gratis! Mochten je roofvis tassen onverhoopt niet naar wens zijn, dan kan je deze binnen 30 dagen na ontvangst - mits ongebruikt - altijd retourneren. Heb je verder nog vragen over de roofvis tassen in ons assortiment, of over onze service? Neem dan vooral contact met onze klantenservice op, we staan je graag te woord. Of kom binnenkort eens langs in een van onze hengelsport winkels in Lelystad. of Steenwijk! Met welke roofvis tas ga jij straks naar de waterkant?