Filter

Vis zonnebril

Als visser is een goede vis zonnebril onmisbaar tijdens het vissen met een felle zon.

Zonnebril voor het vissen

Wanneer de zon schijnt tijdens het vissen, is een vis zonnebril haast onmisbaar. De reflectie die van het water kan komen kan je zicht onwijs hinderen, waardoor je die belangrijke aanbeet misschien wel mist! Zorg er daarom voor dat je altijd een goede vis zonnebril bij je hebt als je aan de waterkant zit. Vis zonnebrillen zijn speciaal gemaakt voor het vissen en hebben een sportieve en moderne vormgeving. De vis zonnebrillen met polariserende glazen zijn vaak op een speciale manier ontworpen waardoor er geen zonlicht langs de bril kan schijnen. Vis zonnebrillen helpen overigens niet alleen tegen de zon, zo beschermt de vis zonnebril je ook tegen rondvliegende materialen zoals haakjes.

Breed assortiment vis zonnebrillen

Bij Raven Hengelsport vind je een breed assortiment vis zonnebrillen. Met polaroid zonnebril van grote merken als Fortis Eyewear , Polaroid heb je niet alleen een hoge kwaliteit polaroid vis zonnebril in huis maar heb je ook een zonnebril die je gewoon casual kunt dragen. Bekijk ons grote assortiment vis zonnebrillen hieronder.

Vis zonnebril met polariserende glazen

Met een polariserende vis zonnebril zie je alle kleuren en contrasten veel beter dan met een normale zonnebril. De normale zonnebrillen filteren alle schitteringen minder goed waardoor je zicht ook minder is. Gepolariseerde zonnebrillen worden vaak geleverd met verschillende kleuren glazen. De diverse kleuren zijn niet alleen heel mooi maar ook functioneel! De kleur van het glas bepaald de contrasten die je ziet én de hoeveelheid licht op je netvlies. Bij het vissen is dit, denkend aan de verschillende tinten water, een absoluut voordeel. Alle gepolariseerde glazen bieden 100% bescherming tegen UV-stralen, de kleur van de glazen heeft hier dan geen invloed op. De kleurkeuze van je glazen bepalen uiteindelijk wel 'wat' je waar kan nemen.

Direct zonnebrillen kopen voor het vissen?

Wanneer het gaat om zonnebrillen voor het vissen, zijn er veel verschillende keuzes te vinden. Voor een ruim assortiment van hoge kwaliteit, ga je natuurlijk naar Raven.nl. Bestel jouw volgende vis zonnebril vandaag nog in onze webshop of bezoek één van onze fysieke winkels in Steenwijk en Lelystad. Heb je een vraag? Neem dan een kijkje binnen de klantenservice. Welke zonnebril voor je volgende vissessie ga jij straks bij ons kopen?