Filter

Elektromotor

Ben je opzoek naar een elektromotor voor je boot? Wij hebben een ruim assortiment elektromotoren

Elektromotoren worden soms als extra motor naast een benzinemotor gebruikt maar meestal als hoofdmotor achter de kleinere visboten. een elektromotor gebruik je bijvoorbeeld bij het trollend vissen vanuit de boot bij het roofvissen of het uitvaren van je lijnen bij het karpervissen. Doordat het een stille motor is zijn ze natuurlijk ook geschikt om lekker rustig te varen. Je hoort de vogels, de wind en wordt één met de natuur. Daarom wordt een elektromotor ook wel een fluistermotor genoemd. Je kan haast wel zeggen dat ze voor een vissende bootgebruiker onmisbaar zijn.

Een elektromotor is stil, zuinig in gebruik en zonder de stank van een normale benzinemotor. Hierdoor is hij ideaal voor het vissen en past een elektromotor beter bij onze geliefde hobby in de natuur. Ook in je portemonnee merk je al snel het verschil!

Elektromotor kopen

Voordat je een elektromotor gaat kopen is het verstandig om goed na te gaan bij jezelf wat je precies verwacht van een elektromotor. Zo is het verstandig bij aanschaf van een elektromotor op de kracht van de motor te letten. Het gaat hier naast de buitenkant vooral om de binnenkant. De stuwkracht wordt aangeduid in ‘Lbs’. Hoe hoger het getal hoe sterker de motor en hoe meer gewicht hij kan voortstuwen. Gebruik je een grotere boot, een wat zwaardere boot of vis je op stromend water? Kies dan voor een zwaardere motor Om het maximale uit een elektromotor te halen, is een goede accu ook heel erg belangrijk.

Wil jij vandaag nog een elektromotor kopen? Dan ben je bij Raven aan het juiste adres. Is jouw fluistermotor op voorraad? Dan verzenden wij, indien de bestelling voor 15:00 uur geplaatst is, in de meeste gevallen dezelfde dag nog. Heb jij nog vragen over producten of wil jij advies welke elektromotor voor jouw boot het beste bij jou past? Neem dan direct contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag, en weten door jarenlange ervaring precies wat de beste keuze is voor jou.