Filter

Vis handschoenen

Tijdens het vissen in de koude wintermaanden zijn goede vis handschoenen onmisbaar!

Vis handschoenen voor het slechte weer

We hebben veel verschillende vis handschoenen die het vissen een stuk gemakkelijker maken tijdens de koude wintermaanden. Door vis handschoenen te gebruiken met omklapbare vingertoppen maak je het knopen en onthaken een stuk makkelijker, zonder dat je je handschoenen uit hoeft te trekken. In ons assortiment hebben wij zelfs 100% waterdichte vis handschoenen, ideaal bij het vissen op koude en natte dagen. Bekijk onze vis handschoenen met omklapbare vingertoppen, extra veel grip en warme stoffen hieronder!

Handschoenen voor elke visserij!

Handschoenen voor het vissen houden de warmte in je handen, zodat jij geen koude vingers krijgt tijdens je vissessie. Omdat elke visserij anders is bieden wij een breed assortiment kleding aan. Wij verkopen viskleding voor het:

Karpervissen: Vis handschoenen voor het karpervissen zijn uitermate handig en comfortabel. Deze vis handschoenen bij Raven zijn comfortabel en warm waardoor je het nooit meer koud hebt tijdens je nachtelijke vissessies. Een neopreen handschoen zijn extra warm en beschermen je goed tegen de kou.

Roofvissen: Vis handschoenen voor het roofvissen bieden naast warmte vaak ook nog bescherming aan je vingers. Bekijk ook eens onze verschillende casting protector handschoenen voor het roofvissen.

Witvissen: vis handschoenen voor tijdens het witvissen zijn niet alleen uitermate handig maar ook nog eens heel erg comfortabel en warm. Hierdoor je het nooit meer koud hebt tijdens het witvissen. Neopreen handschoenen zijn extra warm en beschermen je goed tegen de kou. We hebben voor het witvissen ook handschoenen waarbij je de vingertoppen kunt omslaan. Extra handig voor bijvoorbeeld het knopen en onthaken van je witvis.

Forelvissen: vis handschoenen voor het forelvissen zijn warm en gemaakt van kwalitatief materiaal. Omdat je bij het forelvissen ook net als bij het roofvissen vaak moet uitgooien bieden we ook verschillende casting handschoenen.

Meervalvissen: voor het meervalvissen kun je kiezen voor handschoenen waarbij je de vingertop kan omklappen. De neopreen vis handschoenen zijn er voor gemaakt om je handen droog te houden bij spatwater zoals regen!

Zeevissen: zorg er voor dat je bij het zeevissen altijd een paar warme handschoenen bij je hebt, het kan nog wel eens snel koud zijn aan de kust door harde wind.

Direct molens kopen voor het karpervissen?

Wanneer het gaat om kleding voor bij het vissen, zijn er veel verschillende keuzes te vinden. Voor een ruim assortiment van hoge kwaliteit, ga je natuurlijk naar Raven.nl. Bestel jouw volgende kleding zoals vis handschoenen vandaag nog in onze webshop of bezoek één van onze fysieke winkels in Steenwijk en Lelystad. Heb je een vraag? Neem dan een kijkje binnen de klantenservice. Welke vis handschoenen voor je volgende vissessie ga jij straks bij ons kopen?