Filter

Vispetten en vismutsen

Ben je op zoek naar een goede vispet of waneer het wat kouder wordt een lekkere warme vismuts?

Vispetten

Een vispet is ideaal om te gebruiken tegen de zon, zodat je goed op je dobber of hengeltop kan letten. Met een mooie vispet van je favoriete merk kan je natuurlijk ook laten zien dat jij een fanatieke visser bent!

Vismuts

Een warme vismuts is geen overbodige luxe tijdens de koude winterdagen. Wij hebben veel verschillende vismutsen, waarbij zelfs soms oorwarmers bij in zitten. Er zijn veel verschillende kleuren en modellen verkrijgbaar.

Vispetten en vismutsen voor elke visserij!

In Nederland worden veel verschillende soorten visserij beoefend om al deze verschillende soorten vissers de juiste kleding waaronder vispetten aan te kunnen bieden hebben we een breed assortiment opgenomen. En voor het najaar hebben we een geweldig assortiment mutsen opgenomen. Je kan bij ons vispetten en vismutsen kopen voor de volgende visse:

- Karpervissen; - Roofvissen; - Witvissen; - Forelvissen; - Meervalvissen; - Zeevissen

De beste merken voor vispetten en vismutsen

Vispetten en vismutsen worden niet alleen gedragen voor het comfort of het gemak aan de waterkant. Met een mooie vispet kan je namelijk ook heel goed je favoriete hengelsport merken representeren, en ziet iedereen meteen dat jij een fanatiek visser bent! Bekijk bij ons vispetten van onder andere: Abu garcia, Fox, Faith, Savage Gear, Penn en meer!

Direct vispetten en vismutsen kopen?

Wanneer je opzoek bent naar kleding voor bij het vissen, zijn er veel verschillende keuzes te vinden. Voor een ruim assortiment van hoge kwaliteit, ga je natuurlijk naar Raven.nl. Bestel jouw volgende vispet of vismuts vandaag nog in onze webshop of bezoek één van onze fysieke winkels in Steenwijk en Lelystad. Heb je een vraag? Neem dan een kijkje binnen de klantenservice. Welke vispet of vismuts voor je volgende vissessie ga jij straks bij ons kopen?