Filter

Vis schoenen

Tijdens een vissessie zijn goede vis schoenen eigenlijk onmisbaar. Grip is aan de waterkant toch wel erg belangrijk, vooral tijdens natte weersomstandigheden.

Vis schoenen hebben veel voordelen, zo zijn stevige schoenen zijn erg handig tijdens het vissen. Het voorkomt dat je uitglijd door de goede grip en het loopt erg fijn, waardoor je geen last krijgt van je voeten. De vis schoenen zijn er in verschillende modellen. Wij hebben hoge, lage en waterdichte schoenen met extra veel grip in ons assortiment, dus voor iedereen een passende schoen!

Vis schoenen van de beste merken

Wanneer je schoenen zoekt voor het vissen dan wil je wel zorgen dat je kwaliteit in huis haalt, daarom hebben we de beste merken in ons assortiment opgenomen. Comfortabele stevige schoenen waarmee je meerdere uren aan de waterkant kan doorbrengen. De vis schoenen van Prologic en savage gear zijn uiterst comfortabel en de bij de schoenen van Hodgman verander je gemakkelijk de zool van je schoenen waardoor je op elk terrein optimaal grip hebt! Zit je lekker aan de waterkant, en heb je geen zin in dichte schoenen? Kies dan voor instappers van Eurocatch Outdoor of slippers!

Vis schoenen voor elke visserij!

In Nederland worden veel verschillende soorten visserij beoefend om al deze verschillende soorten vissers de juiste kleding waaronder vis schoenen aan te kunnen bieden hebben we een breed assortiment opgenomen. Je kan bij ons vis schoenen kopen voor de volgende visse:

- Karpervissen; - Roofvissen; - Witvissen; - Forelvissen; - Meervalvissen; - Zeevissen

Direct vis schoenen kopen?

Schoenen. Boots. Instappers. Slippers. Wanneer het gaat om kleding voor bij het vissen, zijn er veel verschillende keuzes te vinden. Voor een ruim assortiment van hoge kwaliteit, ga je natuurlijk naar Raven.nl. Bestel jouw volgende set vis schoenen vandaag nog in onze webshop of bezoek één van onze fysieke winkels in Steenwijk en Lelystad. Heb je een vraag? Neem dan een kijkje binnen de klantenservice. Welke Schoenen voor het vissen ga jij voor je volgende vissessie bij ons kopen?