Filter

Vislaarzen

Tijdens een vissessie komen goede vislaarzen vaak uitstekend van pas. Goede grip bij de waterkant is erg belangrijk, vooral tijdens natte weersomstandigheden.

Vislaarzen en hebben veel voordelen, zo kan je met vislaarzen bijvoorbeeld bij bijna alle visstekken komen, zonder dat je voeten nat zullen worden. Bij het gebruik van een boot kunnen laarzen erg makkelijk zijn bij het op- en afladen, omdat je een stukje op de helling naar beneden kan lopen zonder dat je natte voeten krijgt. Binnen ons assortiment zijn er gevoerde laarzen voor de winterdagen en ongevoerde laarzen voor de warmere dagen.

Vislaarzen van de beste merken

Voor de vissessie in de zomer hebben we ongevoerde laarzen van bijvoorbeeld Muck Boot zodat je voeten droog blijven maar tegelijkertijd niet te warm worden. Voor de vissessie in de winter hebben we heerlijk warme gevoerde vislaarzen van bijvoorbeeld Eurocatch Outdoor of Savage Gear die je voeten niet alleen droog houden maar tevens ook erg lekker warm. Daarnaast hebben we de lieslaarzen die ideaal zijn voor een stek met iets dieper water, deze zijn waterdicht en slijtvast

Vislaarzen voor elke visserij!

In Nederland worden veel verschillende soorten visserij beoefend om al deze verschillende soorten vissers de juiste kleding aan te kunnen bieden hebben we een breed assortiment vislaarzen opgenomen. Je kan bij ons vislaarzen kopen voor de volgende visse:

- Karpervissen; - Roofvissen; - Witvissen; - Forelvissen; - Meervalvissen; - Zeevissen

Direct vislaarzen kopen?

Laarzen. lieslaarzen. Thermolaarzen. Wanneer het gaat om kleding voor bij het vissen, zijn er veel verschillende keuzes te vinden. Voor een ruim assortiment van hoge kwaliteit, ga je natuurlijk naar Raven.nl. Bestel jouw volgende set vislaarzen vandaag nog in onze webshop of bezoek één van onze fysieke winkels in Steenwijk en Lelystad. Heb je een vraag? Neem dan een kijkje binnen de klantenservice. Welke vislaarzen ga jij voor je volgende vissessie bij ons kopen?