Filter

Karpersets

Met een complete karperset heb je in één keer je volledige uitrusting bij elkaar om te kunnen karpervissen.

Hiermee ben je vaak voordeliger uit en weet je bovendien zeker dat je alles bij je hebt wanneer je op karperjacht gaat. Bovendien is zo’n karperset ideaal voor de beginnende visser die nog niet precies weet wat hij/zij allemaal nodig heeft. Maak het jezelf dus gemakkelijk en maak een keuze uit één van onze bijna veertig verschillende karpersets! Kijk bijvoorbeeld eens naar onze hengelset om in één keer gemakkelijk je uitrusting compleet te maken.

Karperset compleet

Bij een karperset zul je wellicht als eerst denken aan een complete set met daarin een geschikte hengel en werpmolen. Voor de beginnende, maar zelfs de ervaren karpervisser kan het immers een behoorlijk lastige uitdaging zijn om deze los van elkaar te vinden. Het bekende Britse hengelsportmerk JRC heeft daarom diverse karpersets beschikbaar, waarbij hengel en molen geleverd worden in een handige waterdichte foudraal. Eenvoudig mee te nemen en netjes te houden dus.

Beetmeldersets

Daarnaast zijn goede beetmelders onmisbaar tijdens het karpervissen. Je zit immers urenlang aan het water en neemt wellicht zelfs een tentje mee om ondertussen een dutje te kunnen doen. Met een beetmelderset weet je zeker dat je tijdig wordt gealarmeerd wanneer je een karper (of natuurlijk een andere vis) aan de haak geslagen hebt. Deze zijn verkrijgbaar in diverse gradaties en prijsklassen. De diverse karpersets onderscheiden zich door gevoeligheid, toon, volume, waterdichtheid en sommige zijn uitgerust met nachtlicht.

Swingers, aas en karperkledingsets

Ook hebben we karpersets beschikbaar waarin diverse boilies en andere soorten aas gecombineerd zijn. Bovendien heb je de keuze uit verschillende drie- of vierdelige swingersets. En wil je helemáál goed beslagen ten ijs komen? Bekijk dan eens onze (thermo)kledingsets, waarmee je ook bij lage temperaturen ‘s nachts warm blijft.

Karperset aanbiedingen

Zoals gezegd ben je met een karperset dus vaak goedkoper uit dan wanneer je alle onderdelen los zou aanschaffen. Maar we maken het graag nog wat voordeliger. Regelmatig hebben wij interessante aanbiedingen, waardoor onder meer karpersets voor een nóg betere prijs te verkrijgen zijn. De aanbiedingen veranderen regelmatig, dus houd de pagina in de gaten!

Karpersets kopen doe je bij Raven Hengelsport!

Alle karpersets die je op onze site tegenkomt zijn ook verkrijgbaar in onze fysieke winkels. We hebben vestigingen in Lelystad of Steenwijk. Kom ons assortiment dus ook gerust eens in het echt bekijken. En heb je een vraag voordat je online je bestelling wilt plaatsen? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op. De beste karpersets koop je natuurlijk bij Raven Hengelsport!