Filter

Slaapzakken

Een goede slaapzak is erg belangrijk bij het nachtvissen, zeker in de koudere maanden.

Bij het aanschaffen kun je op verschillende kenmerken letten, bijvoorbeeld het type voering, de bevestigingsmogelijkheden en bijvoorbeeld in welke seizoenen de slaapzak gebruikt kan worden. De rits is ook zeker een onderdeel om goed op te letten. Bij een aanbeet wil je snel je slaapzak uitkomen en dit moet natuurlijk niet verhinderd worden door de rits.

Ben je van plan ‘s nachts te gaan karpervissen? Dan is een goede en vooral warme slaapzak echt onmisbaar! Wie regelmatig karpervist kan dit beamen. Want hoewel vissen weliswaar een sport is, kun je jezelf in de koude wintermaanden maar beter goed warm zien te houden. Daarom hebben wij bij Raven Hengelsport verschillende soorten slaapzakken voor verschillende seizoenen. Een dunne slaapzak voor tijdens het vissen in de zomer, een dikke voor in de winter. Of wees slim en kies voor een drie-, vier- of vijfseizoenenslaapzak!

Extra voordelige slaapzakken voor bij het vissen

Wil je graag een écht goede slaapzak, dan kunnen we er niet omheen dat deze best prijzig zijn. Daar staat wel tegenover dat je er tientallen jaren plezier van kunt hebben. Maar wil je nu graag een wat goedkopere slaapzak, zonder dat je aan kwaliteit inlevert? Neem dan eens een kijkje bij onze aanbiedingen. Het kan zomaar zijn dat je daar een slaapzak voor bij het karpervissen tegenkomt die behoorlijk is afgeprijsd! En is dat niet het geval? Kijk dan gewoon binnenkort eens opnieuw! We verversen onze outlet namelijk zeer regelmatig!

Kies een slaapzak die past bij jouw wensen

Tijdens het karpervissen slapen veel vissers op een stretcher. Je wilt dan natuurlijk dat jouw nieuwe slaapzak hier goed op past. Het is dus van belang om goed op de afmetingen te letten. Daarnaast zitten er qua samenstelling de nodige verschillen tussen de diverse slaapzakken. Ze zijn verkrijgbaar in polyester, met een fleecelaag, van nylon en combinaties daarvan. Daarnaast zijn er dus slaapzakken voor specifieke seizoenen en meer universele slaapzakken. Neem bij twijfel gerust telefonisch contact met ons op of, nog beter, kom eens langs in één van onze winkels!

Een karper slaapzak voor ieder seizoen

Wanneer je voornamelijk in de zomer of de late lente vist, voldoet een drieseizoenenslaapzak doorgaans prima. En vergis je niet: zelfs wanneer het ‘s nachts nauwelijks afkoelt kan een slaapzak tijdens het nachtvissen van grote waarde zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van alle muggen waar je ‘s zomers last van hebt langs de waterkant? Door een slaapzak prikken ze zeker niet heen!

Uitproberen? Kom eens langs!

We begrijpen goed dat het lastig kan zijn om online een goede slaapzak uit te kiezen. Je wilt immers toch graag weten hoe ze voelen. Kom in dat geval gewoon eens langs in één van onze winkels in Lelystad, of Steenwijk. We kunnen je alles vertellen over alle karperspullen in ons assortiment, zoals de verschillen tussen onze diverse slaapzakken! Op deze manier helpen wij jou graag bij het maken van de juiste keuze!