Filter

Roofviskleding

Ga je een lekker dagje roofvissen? Zorg dan dat je goed gekleed bent!

Over het algemeen heeft roofvis kleding veel praktische zakken waar je veel visspullen. in op kunt bergen. Daarnaast is roofvis kleding gemaakt om tijdens het roofvisseizoen beschermd te zijn tegen de Nederlandse omstandigheden. Ga je dus ook met kou en regen op pad? Dan is een warmtepak zeker aan te raden. Een pet en goede zonnebril zijn handig om nog beter op/door het water te kunnen kijken. Omdat je als roofvisser veel langs de waterkant loopt zijn goede laarzen of schoenen echt niet onbelangrijk!

Het gaat dus niet zozeer om de laatste mode en trends, maar wel om comfort en gemak, maar de juiste kleding kan ook nog eens je vangsten vergroten! Niets is vervelender dan koud en verkleumd langs de waterkant te staan. Zorg dus dat je met de juiste roofviskleding de deur uit gaat!

Roofvismerken kleding

Om het roofvissen zo lang mogelijk vol te houden in weer en wind zijn er een aantal bekende roofvismerken met speciale roofviskleding op de markt gekomen. De kleding voor het roofvissen is niet alleen waterdicht en winddicht, maar zorgt er ook voor dat je er goed in kunt bewegen. Dit is niet anders dan wenselijk wanneer je zo actief aan het jagen bent! Kijk dus vooral voor goede roofvis kleding bij de volgende merken!

- Abu Garcia; - Fox Rage; - Savage Gear; - En Spro!

Vandaag nog roofviskleding kopen?

Voor het roofvissen is er een hoop kleding op de markt gebracht. Wat je nodig hebt, hangt natuurlijk altijd ad van het weer. Voor een goede set roofvis kleding bestel je deze natuurlijk bij Raven.nl. Dit kan via onze webshop of in één van onze fysieke winkels in Steenwijk of Lelystad. Heb je een vraag? Bel dan gerust of bezoek onze klantenservice. Weet jij al welke viskleding stukken voor het roofvissen jij straks wilt gaan kopen?