Filter

Reishengel Roofvis

Voor een Roofvis reishengel ben je bij Raven aan het juiste adres!

Een reishengel voor het roofvissen is gemaakt om makkelijk compact op te bergen. Het is dan ook niet zo gek dat een reishengel uit meer dan 4 delen bestaat, of zelfs telescopisch is. Een roofvis reishengel wordt in de meeste gevallen gemaakt om makkelijk in je koffer op vakantie mee te nemen zijn. In de meeste gevallen komen reishengels in beschermende kokers, op deze manier blijven je hengels tijdens het reizen goed beschermd en zullen ogen en topjes niet onnodig breken.

Verschillende reishengels voor het roofvissen

Bij Raven zeggen we vaak alles voor de hengelsporter. Om die reden hebben wij ook een breed assortiment reishengels voor het roofvissen beschikbaar gesteld. Merken zoals Abu Garcia, Berkley, DLT, Fox Rage, Shimano en Spro

Roofvis reishengels die wij aanbieden zijn beschikbaar in lengtes van 2,10 tot en met 3,60 meter. De werpgewichten van deze roofvis reishengels zitten tussen de 20 gram en 200 gram.

Telescopische reishengels

Telescoophengels zijn hengels waarbij de delen in elkaar schuiven. Bij het vissen schuif je de delen uit elkaar en ben je snel klaar om te gaan roofvissen. Een telescoophengel is gemakkelijk in en uit te schuiven en heeft hierdoor een korte transportlengte. Neem hem mee in de auto of op vakantie en je bent altijd klaar om even te vissen.

Omdat deze hengels in elkaar schuiven kun je ze gemakkelijk opgetuigd met molen vervoeren. Je kunt je kunstaas of montage dus gewoon laten zitten Hierdoor kun je bijna gelijk gaan vissen als je bij het water aan komt. Schuif hem uit en begin met werpen!

Tip: Schuif je telescoophengel nooit uit door hem als het ware in te gooien. Schuif de delen stuk voor stuk met de hand uit. Hierdoor blijft je hengel langer heel en voorkom je dat de delen vast gaan zitten.

Meerdelige reishengels

Een andere populaire soort reishengel is de meerdelige roofvis hengel. Deze bestaat uit drie of meer delen en is daarom onwijs compact. Berg je de meerdelige reishengel goed op in je koffer, dan kan dit in de meeste gevallen opgetuigd! Dit is tijdens het reizen ideaal aangezien je toch het liefste zo snel mogelijk je hengel uitgooit.

Direct reishengels kopen voor het roofvissen?

telescoophengel. Meerdelige hengel. Reishengel. Wanneer het gaat om reishengels voor het vissen op roofvis, zijn er veel varianten te vinden. Voor een ruim assortiment van hoge kwaliteit, ga je natuurlijk naar Raven.nl. Bestel jouw volgende roofvis reishengel vandaag nog in onze webshop of bezoek één van onze fysieke winkels in Steenwijk en Lelystad. Heb je een vraag? Bel dan gerust naar 0321 310 012 of neem een kijkje binnen de klantenservice. Welke reishengel voor het roofvissen ga jij straks bij ons kopen?