Filter

Polaroid

Polaroid Eyewear is tot op de dag van vandaag marktleider in de ontwikkeling van superieure polariserende glazen en verkoopt haar fashionable polariserende zonnebrillen over heel de wereld.

Polaroid zonnebrillen

Als visser is het altijd handig om een zonnebril bij je te hebben. Met de polariserende glazen van de Polaroid zonnebrillen heb je veel minder last van reflecties in het water. Hierdoor kun je de vis veel beter lokaliseren waardoor je sneller op de juiste stek zal vissen. De trendy brillen van Polaroid zijn niet alleen handig voor bij het vissen, maar kunnen bij alle dagelijkse dingen gebruikt worden.

Polaroid assortiment

Binnen het assortiment van Polaroid zijn zowel hele degelijke als chique polariserende zonnebrillen te vinden. Of je nou op zoek bent naar een degelijke bril om vissen mee te spotten, of een bril die je ook graag op het terras draagt, bij Polaroid zit je aan het juiste adres!

Shop jouw nieuwe Polaroid zonnebril voordelig bij Raven Hengelsport

Weet jij al welke zonnebril van Polaroid jij nodig hebt? Kom voor persoonlijk advies eens langs in één van onze vier winkels of neem contact op met de klantenservice, bel 0321 - 310012 of mail naar Post@raven.nl. Met welke Polaroid bril ga jij aan de haal?