Filter

Kant & Klare Karperonderlijnen

Vrijwel iedere enthousiaste sportvisser heeft er één in zijn uitrusting zitten: een onderlijn voor het vissen naar karper. Logisch, want op deze manier ben je op iedere uitdaging voorbereid. Gelukkig biedt Raven.nl verschillende onderlijnen voor karpers aan, waaronder: de Stiff Rig, de Chod Rig en de Blowback Rig. Welk model jouw voorkeur ook heeft: wij hebben het voor je in huis. Bekijk snel ons assortiment!

Wat is een karperonderlijn?

Een karperonderlijn is meer dan alleen een lijn. Het bestaat over het algemeen uit een stuk onderlijnmateriaal, een karperhaak en een wartel. Onderlijnmateriaal komt in verschillende soorten en maten voor. Zo kan er sprake zijn van soepel gevlochten structuren, stijf gecoate structuren of nylon. Sommige onderlijnen van karpers worden ook geleverd met lood.

Verschillende soorten en maten

Zoals we hierboven al vertelden, zijn er veel verschillende varianten van de karperonderlijn op de markt gebracht. Denk bijvoorbeeld aan de: Chod Rig, Combi Rig, Blowback Rig en de D-Rig. Al deze onderlijnen worden gebruikt om de vis in de lip te haken. Daarbij hebben ze elk hun eigen unieke eigenschappen. Zo kun je een D-Rig of Chod Rig goed in combinatie met een Pop-Up Boilie gebruiken.

Ook de lengte van de onderlijn kan bij karpervissen van belang zijn. De lengte varieert vaak tussen de 10 en 30 centimeter. Hierbij is de Chod Rig de kortste: slechts 4 centimeter.

Karpervissen met Raven.nl

Nederland houdt van vissen. Niet zo vreemd, want met zo’n waterrijke omgeving is er flink wat vis in onze omgeving te vinden. Niet zo vreemd, dat juist in dit kikkerlandje een groot visimperium is ontstaan: Raven Fishing. Vandaag de dag hebben wij verschillende winkels in Nederland én daarbuiten. Hier bieden wij naast karperonderlijnen ook andere professionele visattributen aan, waaronder: - Aas & Voer; - Hengels; - Molens; - Vislijnen; - En veel meer!

Direct onderlijnen voor karpers kopen?

Chod Rig. Stiff Rig. Blowback Rig. Wanneer het gaat om onderlijnen voor het vissen naar karpers, zijn er veel varianten te vinden - bijvoorbeeld met lood. Voor een ruim assortiment van hoge kwaliteit, ga je natuurlijk naar Raven.nl. Bestel jouw favoriete onderlijn vandaag nog in onze webshop of bezoek één van onze fysieke winkels in Steenwijk en Lelystad. Heb je een vraag? Bel dan gerust naar 0321 310 012 of neem een kijkje binnen de klantenservice. Welke onderlijnen voor karpers ga jij straks bij ons kopen?