Giftbox Snoek XL | Mystery Box

€ 49,99

Vandaag besteld, vandaag verzonden

Productnummer: GIFTSET005
Voorraad Lelystad: 0, Voorraad Steenwijk: 0
Productinformatie "Giftbox Snoek XL | Mystery Box"

Ontdek de Adrenaline van Snoekvissen met de Giftbox Snoek XL Beginner

Stap in de wereld van snoekvissen met onze speciale Giftbox Snoek XL! Voor slechts €50,- bieden wij een doos vol opwinding, zorgvuldig samengesteld door onze ervaren vissers, perfect voor beginners die de spanning van het snoekvissen willen ervaren.

In deze doos vind je een zorgvuldig samengestelde selectie. Maar er is meer! Elke box bevat ook een verrassingsproduct, waardoor elke sessie aan het water een spannend avontuur wordt.

Speciaal ontworpen voor beginnende snoekvissers, biedt deze Giftbox hoogwaardige producten van gerenommeerde hengelsportmerken. Het is niet alleen een geschenk om te geven, maar ook een geweldige verrassing om te ontvangen. De ontvanger zal versteld staan van de kwaliteit en variatie in de doos.

Wat deze Giftbox zo bijzonder maakt, is de verrassing rondom de hengelsport merken. Hoewel de hoeveelheden vastliggen, blijft het merk van elk product een mysterie, waardoor elke opening een spannend moment van ontdekking is.

Kortom, de Giftbox Snoek XL Beginner is meer dan alleen een verzameling visbenodigdheden. Het belichaamt de opwinding van het vangen van die grote snoek, het delen van de passie voor het vissen en het avontuur van het verkennen van de wereld van snoekvissen.

Grijp deze kans om de adrenaline van het snoekvissen te ervaren en laat deze Giftbox je begeleiden naar spannende nieuwe vangsten en avonturen!

 

Inhoud:

10x Diverse Shads ( Softbaits )

6x  Diverse Pluggen ( Hardbaits )

2x  pakket Staaldraadjes

4x Pakket Jigkoppen ( Loodkop )

1x Heavy Duty Ont-haaktang

1x Diverse kunstaas incl. Tackle box

1x Verassingsbonus

 

Key Points:

Key Points:

* De Giftboxen worden met zorg samengesteld

* Een Giftbox voor de beginnende Snoekvisser XL

* Producten van bekende hengelsport merken

* De Giftbox is leuk om te geven en nog leuker om te krijgen

* Ideaal voor je Partner, Kind of Vismaat


0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.