Filter

Partikel benodigdheden

Maak het vissen met partikels op karper kan je een een stuk gemakkelijker maken door de juiste partikel benodigdheden in je uitrusting op te nemen. Maak bijvoorbeeld je eigen partikel batches thuis met een grote partikel kookpan. Wanneer je bijvoorbeeld geurversterkende liquids aan je zelfgemaakte partikels na het koken toevoegt zal je een wolkend effect onderwater creëren met een sterke geur. Deze liquid wil je niet elke keer met het bijvoeren aan je handen krijgen, dus een partikel schep is ook erg handig!

De beste partikel benodigdheden

We hebben in ons assortiment een hoop mooie merken opgenomen die je uitrusting kunnen aanvullen met de juiste partikel benodigdheden. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • De partikelpannen van Traxis zijn handige pannen om zelf een batch partikels te koken. (Met deze pannen hoef je niet meer te liegen dat je niet de pannenset van thuis hebt gebruikt)
  • De handige particle scoops vanRidgemonkey zijn gemaakt met en zonder zeef!
  • Maar ook de liquids van Crafty Catcher zijn een goede toevoeging voor bij het vissen met partikels!

Leestip! Leer hoe je zelf thuis partikels kan bereiden!

Partikel benodigdheden kopen? Dat doe je bij Raven

Benodigdheden voor het karpervissen met partikels koop je gemakkelijk bij Raven, dé allround specialist in hengelsport. Bestellen doe je snel online, maar bezoek ook gerust eens één van onze hengelsport winkels in Lelystad, of Steenwijk. Bellen en mailen voor advies mag natuurlijk ook altijd!