Filter

Nachtvissen

Bij het moderne karpervissen ontkom je er niet aan om ook te gaan nachtvissen.

Op veel wateren krijg je de meeste aanbeten nou eenmaal in de nacht. Dit vergt wel wat voorbereiding en planning. Je zult namelijk al snel een onderkomen moeten hebben, dus een flinke karpertent is geen overbodige luxe. Kom je ook nog aan slapen toe? Dan is een lekkere slaapzakken en een goede stretchers een must. De slaapzak houdt je warm en in combinatie met een goede stretcher zal dit zorgen voor de nachtrust die je nodig hebt. Ga ’s nachts goed voorbereid op pad en voorkom verrassingen waar je niet op zit te wachten.

Welk materiaal heb je nodig?

‘s Nachts vissen is heel wat anders dan overdag een hengel uitgooien. Het is dan ook erg belangrijk dat je zo’n trip goed voorbereidt. Je hebt bij het nachtvissen namelijk extra spullen nodig. Zo is het lekker om aan de waterkant te kokkerellen of minimaal een verse bak koffie te kunnen zetten, dus kookgerei is altijd handig om bij je te hebben Verder is het gemakkelijk om je spullen in het donker terug te vinden. Dus verlichting! Een campinglampen en zeker een hoofdlampje is erg handig op je stek. Naast deze spullen voor het nachtvissen heb je natuurlijk ook jouw “gewone” karperspullen nodig, zoals: - Aas & Voer; - Hengels; - Molens; - Vislijnen.

Karper tent kopen? Houd hier rekening mee!

Denk ’s nacht vooral ook aan je eigen veiligheid. Let ook op dat je alles ordent en niet je nek breekt over je eigen uitrusting. Een breekstaafje links en rechts kan handig zijn. Bijvoorbeeld op je schepnetsteel of vast geclipt aan de scheerlijn van je tent.

Meer over nachtvissen weten?

Verlichting. Slaapspullen. Kookgerei. Het nachtvissen - bijvoorbeeld om karpers te vangen - vraagt om een goede voorbereiding. Niet alleen qua materiaal, maar ook qua organisatie. De kans dat jij nog vragen hebt, is dan ook groot. Geen zorgen, onze visspecialisten helpen je graag verder. Bel gerust of maak gebruik van onze klantenservice. Je bent ook van harte welkom in één van onze fysieke winkels in Steenwijk of Lelystad. Wanneer ga jij voor het eerst nachtvissen?

Bestel je Spullen voor het nachtvissen bij Raven.nl

Heb je je spullen voor het nachtvissen gevonden in onze webshop? Plaats dan vandaag nog je bestelling en ontvang je spullen in veel gevallen morgen al! De exacte levertijd staat per product aangegeven. Mocht je nachvisgerei onverhoopt niet naar wens zijn, dan kan je deze binnen 30 dagen na ontvangst - mits ongebruikt - altijd retourneren. Heb je verder nog vragen over nachtvissen of service? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem gerust contact op.