Berkley Space Saver 13 Rod /CBO Rack | Hengelrek voor 13 Hengels

€ 39,99

% € 59,99 (33.34% korting)

Vandaag besteld, vandaag verzonden

Productnummer: BER1546013
Voorraad Lelystad: 6, Voorraad Steenwijk: 8
Productinformatie "Berkley Space Saver 13 Rod /CBO Rack | Hengelrek voor 13 Hengels"

Berkley Hengelhouder voor 13 Hengels: Veilige en Handige Opbergoplossing voor Jouw Hengels!

Beschrijving:

Met de Berkley hengelhouder zorg je ervoor dat jouw hengels altijd veilig en georganiseerd zijn opgeborgen. Deze handige hengelrek is de ideale oplossing om te voorkomen dat je hengels beschadigen en om een opgeruimde visuitrusting te behouden. Het hengelrek is vervaardigd van duurzaam en robuust polymeer, waardoor het lang meegaat en bestand is tegen de uitdagingen van de hengelsport.

Het hengelrek wordt geleverd inclusief schroeven, waardoor je het eenvoudig en stevig kunt bevestigen op de gewenste locatie. Of je nu jouw hengels in de garage, schuur of op de boot wilt opbergen, deze hengelhouder biedt een handige en betrouwbare opbergoplossing.

Belangrijkste Kenmerken:

  1. Veilige Opbergoplossing: Met deze hengelhouder voorkom je beschadigingen aan jouw hengels en zorg je voor een veilige opslag tussen visavonturen door.
  2. Duurzaam en Robuust: Vervaardigd van sterk polymeer, biedt de hengelhouder duurzaamheid en robuustheid, wat essentieel is voor de hengelsport.
  3. Inclusief Schroeven: Geleverd met de benodigde schroeven voor een eenvoudige en stevige bevestiging op de gewenste locatie.
  4. Handige Organisatie: Houd jouw visuitrusting georganiseerd en zorg ervoor dat jouw hengels altijd klaar zijn voor gebruik.
  5. Geschikt voor Verschillende Locaties: Of je nu in de garage, schuur of op de boot bent, dit hengelrek is veelzijdig inzetbaar voor verschillende opslaglocaties.

Kortom, met de Berkley hengelhouder kies je voor een praktische en betrouwbare opbergoplossing, waardoor jouw hengels altijd goed beschermd zijn!


0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.