Filter

Banksticks

Losse banksticks kun je prima als hengelsteun gebruiken als de ondergrond waar je op vist wat zachter is.

Zo kun je de banksticks gemakkelijk in de grond duwen en op de juiste hoogte zetten. Vis je veel op harde ondergronden dan is het beter om voor een rodpod te kiezen. Je wilt namelijk zeker weten dat je hengels stevig en daarmee ook veilig aan de waterkant liggen. Het meest duurzaam zijn de RVS banksticks, maar ook de aluminium varianten zijn aan te raden. De meeste karpervissers kiezen voor twee verschillende lengtes per hengel.

Tip: Kies voor een 50cm bankstick voor de voorkant van je hengel en een 75cm bankstick voor de achterkant. Zo wijst de top van je hengel mooi richting het water. Moet je over een wierbed heenvissen dan kun je de banksticks omdraaien en juist omhoog vissen.

De beste banksticks

Er zijn een aantal Banksticks voor het karpervissen op de markt, Voor elke karpervisser is er een merk waar hij vertrouwd mee vist. Er zijn banksticks in verschillende prijscategorieen, dit heeft in de meeste gevallen te maken met kwaliteit en materiaal. De bekende merken die banksticks op de markt hebben gebracht zijn vaak gewild en worden door veel karpervissers gebruikt. Dit zijn in de meeste gevallen: - JRC; - Korda; - Faith; - En ook Fox;

Karpervissen met Raven.nl

Om met het karpervissen te slagen, heb je goed materiaal nodig. Bij Raven vind je alle karperspullen voor je volgende sessie. Denk daarbij aan bijvoorbeeld: - Aas & Voer; - Hengels; - Molens; - Vislijnen; - En Karpersets;

Banksticks voor het karpervissen kopen?

Banksticks voor het karpervissen koop je gemakkelijk bij Raven, dé allround specialist in hengelsport. Deze en nog veel meer rodpod en bankstick materiaal voor karpers vind je op Raven.nl. Ons complete assortiment bevat een ruim aanbod banksticks speciaal voor karpervissers. Bestellen kan eenvoudig online, maar bezoek ook gerust eens één van onze hengelsport winkels in Lelystad, of Steenwijk. Daar kunnen we je ook alles vertellen over het karpervissen, en hebben we nog wel een of twee tips voor je klaar. Bellen en mailen voor advies mag natuurlijk ook altijd!