Filter

Roofvis Systeemmateriaal

Door het zelf maken van je roofvis onderlijnen kun je hem exact maken zoals jij ze wilt hebben en ben je zeker van de juiste kwaliteit.

Daarnaast kan je het gemakkelijk geld besparen en is het ook nog eens leuk om te doen. Voor het maken van deze onderlijnen heb je natuurlijk het onderlijnmateriaal en eventueel een Dreg of haak nodig. Verder kun je gebruik maken van verschillende materialen om de onderlijn zo te maken zoals jij het wilt.

Soorten roofivis systeemmateriaal

Maar met een onderlijn en een dreg ben je er nog niet. Zo heb je ook nog het volgende nodig:

  • Wartels Dit is een sterke verbinding tussen je onderlijn en hoofdlijn en is verkrijgbaar in vele soorten en maten. Hij zorgt er daarnaast voor dat de hoofdlijn niet gaat krullen door het draaiende kunstaas.
  • Krimps of sleeves Deze kun je gebruiken om een sterke en betrouwbare lusverbinding in je staaldraad of onderlijnmateriaal te maken. Met behulp van een krimptang knijp je de sleeve dicht wat zorgt voor een sterke lus.

en in sommige gevallen kan je ook nog systeemmateriaal als plakogen, ratels, stingerpikes, splitringen en losse spinnerbladen gebruiken.

Roofvissen met Raven.nl

Om met het roofvissen te slagen, heb je goed materiaal nodig. De vis vangen valt en staat nou eenmaal met dit goede materiaal. Of je deze nu kant en klare kant en klare roofvis onderlijnen koopt of dat je zelf je onderlijnen maakt. Daarnaast is het ook handig om te zorgen dat je andere roofvismaterialen op orde zijn, Bij ons vind je alle roofvisspullen voor je volgende sessie!: - Hengels; - Molens en reels; - Vislijnen; - En roofvissets;

Direct roofvis systeemmateriaal kopen?

Het systeemmateriaal voor het vissen op roofvis is erg uitgebreid, zo zijn er erg veel varianten te vinden. Voor een ruim assortiment van hoge kwaliteit, ga je natuurlijk naar Raven.nl. Bestel jouw favoriete systeemmaterialen voor het roofvissen vandaag nog in onze webshop of bezoek één van onze fysieke hengelsport winkels in Steenwijk en Lelystad. Heb je een vraag? Bel dan gerust naar 0321 310 012 of neem een kijkje binnen de klantenservice. Welk systeemmateriaal voor het roofvissen ga jij straks bij ons kopen?