Filter

Zeevissets

Met een van onze zeevissets heb je gemakkelijk in één keer je uitrusting bij elkaar om te kunnen vissen. Hiermee weet je zeker dat je alles bij je hebt wanneer je op jacht gaat vanuit de boot of van het strand.

Zeevisset strandsets

Voor de beginnende zeevisser kan het nogal een lastige uitdaging zijn om alle benodigdheden voor het strandvissen los van elkaar te vinden. Speciaal hiervoor hebben de merken FISH-XPRO en Mitchell mooie strandsetjes samengesteld. Met deze sets heb je voor een voordelige prijs het basismateriaal in huis en kun je snel starten aan je zeevisavontuur!

Zeevisset bootsets

Ook veer het zeevissen vanuit een boot zijn er mooie setjes beschikbaar waarbij een combinatie van een hengel met molen de keuze erg gemakkelijk is. Hiervoor hebben de merken Abu garcia, FISH-XPRO en Mitchell mooie bootsetjes samengesteld. Deze bootsetjes zijn beschikbaar in verschillende gewichtsklasses dus voor zowel de beginner als gevorderde zeevisser ideaal!

Zeevisset aanbiedingen

Vaak ben je met een set dus goedkoper en gemakkelijk uit dan wanneer je alle onderdelen los zou aanschaffen. Maar we maken het graag nog wat voordeliger. Regelmatig hebben wij interessante aanbiedingen voor elke zeevisser, waardoor onder meer de zeevissets voor een nóg betere prijs te verkrijgen zijn. De aanbiedingen veranderen regelmatig, dus houd de pagina goed in de gaten!

Zeevissets kopen doe je bij Raven Hengelsport!

Alle Zeevissets die je op onze site tegenkomt zijn ook verkrijgbaar in onze fysieke winkels. We hebben vestigingen in Lelystad of Steenwijk. Twijfel je nog? Kom dan gerust eens langs voor advies. Heb je nog een vraag voordat je online je bestelling wilt plaatsen? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op. De beste Zeevissets koop je natuurlijk bij Raven Hengelsport!