Filter

Feedermolen

Een goede feedermolen is natuurlijk een onmisbaar onderdeel tijdens het feedervissen.

Je kunt hierbij kiezen uit verschillende soorten molens: molens met vrijloop functie, Big pit spoelen, molens met slip voorop of molens met slip achterop. Voor zowel methodvissen alsook feedervissen is er een molen die daar perfect bij past. Welke het beste bij jou past lees je hier onder:

Verschillende soorten feedermolens

Zoals we hierboven al vertelden, zijn er veel verschillende varianten van de feedermolens op de markt gebracht. Al deze witvismolens worden gebruikt in hun eigen specialiteit. Daarbij hebben ze elk hun eigen unieke specificaties. Zo kun je een Big pit molen goed inzetten om op lange afstanden te vissen. En met een compacte vrijloopmolen is weer perfect voor het snel lijn kunnen geven, dit is een ideaal model voor het methodvissen.

De beste molen voor de methodvisserij

De beste molen voor het vissen op commercial vijvers? De beste molen voor het methodvissen? Ze hebben veel gelijke eigenschappen en specificaties, oriënteer je op een stevig binnenwerk, hoge inhaalsnelheid en compact formaat. Dit komt de hengel-molen combinatie en daardoor het gebruiksgemak ten goede. Voor een ruim assortiment van hoge kwaliteit molens speciaal voor het methodvissen, ga je natuurlijk naar Raven.nl. Bestel jouw volgende methodmolen vandaag nog in onze webshop of bezoek één van onze fysieke hengelsport winkels in Steenwijk of Lelystad. Heb je een vraag? Bel dan gerust en laat je adviseren. Welke molens voor het methodvissen ga jij straks bij ons kopen?