Filter

Libra Lures

Een merk dat zich écht focust op forel aas is Libra Lures. Het kunstaas van Libra Lures zijn gebaseerd op insecten. Insecten lijken wel een vergeten aassoort bij het vissen op de kleinere rovers zoals baars en forel. Één van de grondleggers is Mateusz Okoń, een bekende bij het wedstrijdvissen op roofvis. Het aas wordt ontworpen door niemand minder dan Tomasz Podkul. Tomasz is wereldkampioen forelvissen en weet dus als geen ander wat er nodig is om het beste aas op de markt te brengen!

Libra Lures, het beste aas voor de fanatieke forelvisser

Voor de mannen van Libra Lures was het vooral zoeken naar de juiste materialen en verhouding om hét perfecte aasje te ontwerpen. Met hun kennis en doorzettingsvermogen is het gelukt om een geweldige aas range op de markt te zetten. Het kunstaas is vrij zacht, maar sterk genoeg om de tandjes van de vissen te overwinnen. De producten zijn ontstaan uit passie voor de hengelsport en liefde voor de vissen en natuur.

Vijf pro tips voor forelvissers

Tip:

  1. Largo Slim Larve
  2. Slight Worm
  3. Pro Nymph
  4. Dying Worm
  5. Wanneer de rovers extra gretig zijn kan het zeker lonen om te vissen met een cocktail. Pak bijvoorbeeld eens twee dying worms in oranje en groen.

 

Shop jouw nieuwe Libra Lures kunstaas voordelig bij Raven Hengelsport

Weet jij al welke aasjes van Libra Lures jij nodig hebt? Kom voor persoonlijk advies eens langs in één van onze vier winkels of neem contact op met de klantenservice, bel 0321 - 310012 of mail naar Post@raven.nl. Welke Libra Lures werken worden jouw nieuwe favoriet?