Filter

Preston

Bij Preston maken ze alleen effectieve producten die echt het verschil aan de waterkant maken. Producten die je als visser effectief binnen je eigen visserij kan gebruiken. Alle Preston producten zijn vooraf in wedstrijd verband grondig getest om te controleren of ze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Innovaties door Preston

Het testen wordt gedaan door experts van Preston, op deze manier weet je zeker dat je innovatieve, kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten aanschaft. Omdat de mensen van Preston heel kritisch naar de producten kijken, weet je zeker dat er alleen maar hoogwaardige producten in het assortiment van Preston zitten.

Assortiment van Preston

Preston richt zich met het productaanbod op de witvisser. Vis je met een vaste hengel, feederhengel of op commerciële wateren? Dan ben je bij Preston aan het juiste adres. Het assortiment bestaat onder andere uit; vaste hengels, feeder hengels, pellet waggler hengels, hengelsteunen, afsteekrollers, schepnetten, dobbers, opbergboxen, vistassen, vislijn, zitkisten, enzovoort.

Shop jouw nieuwe Preston producten voordelig bij Raven Hengelsport

Weet jij al welke producten van Preston Innovations jij nodig hebt? Kom voor persoonlijk advies eens langs in één van onze vier winkels of neem contact op met de klantenservice, bel 0321 - 310012 of mail naar Post@raven.nl. Met welke producten van Preston ga jij aan de haal?