Meervalspullen

Wie regelmatig op meerval vist, weet dat de juiste spullen hierbij onmisbaar zijn. Als er immers één tak van de hengelsport om specifiek materiaal vraagt, dan is het wel meervalvissen. In onze webshop vind je letterlijk alles wat je maar nodig kunt hebben voor het meervalvissen! Bestel dus vandaag nog de beste meerval visspullen op Raven.nl!


De juiste meervalhengelset kopen?

Meerval vissen vergt veel van je materiaal, mede hierom wil je de juiste hengelkeuze maken voor jouw hengel en molen combinatie. Een goede meervalhengel is stug en heeft genoeg body om veel weerstand te bieden tegen het geweld van deze enorme sportvis. In nederland kun je al meervallen van ruim over de 2 meter, deze wil je zeker niet verspelen door je materiaal.

Boothengels voor meerval, hengels voor het statisch vissen op meerval, etc.. Je vind het allemaal binnen ons ruime aanbod. Madcat, Black Cat, DAM en vele andere topmerken vind je zowel in onze speciaalzaken, alsook online op Raven.nl!

Sterke meervalmolens?

Een meerval molen heeft een sterke binnenas, sterke slinger en is vervaardigd met hoogwaardige materialen. Kies voor een stevige en sterke molen die geschikt is voor het zware werk. De slip moet een hoge remkracht hebben en je moet veel druk kunnen uitoefenen op de vis en hengel. De meervalhengel en gevlochten lijn zijn super sterk, een echte meerval molen mag hier dus niet voor onder doen!

Ga je specifiek op meervalvissen? Bijvoorbeeld vanuit een bellyboat… Bekijk dan eens naar een geschikte meerval reel. Een reel heeft een horizontale as en kan nog meer lijndruk aan. Hierdoor zijn reels ideaal voor het vissen op meerval. Houdt hier rekening mee bij de hengelkeuze, de hengel dient dubbel-poots ogen te hebben als je er een reel op monteert. Heb je vragen over de juiste meerval set-up, neem dan gerust contact met ons op. Je bent ook van harte welkom in een van onze vier megastores. Kijk hier voor de dichtstbijzijnde Raven hengelsportwinkel en haal jouw nieuwe meerval uitrusting direct binnen!

Meervalvissen

De meerval is een van de grootste vissen van Nederland. Door zijn lengte, gewicht en kracht is het een echte sport om op de prachtige meerval te vissen. In Nederland kunnen ze tot wel twee meter worden! Je vindt de meerval in rivieren, kanalen en grote plassen.

Omdat de meerval een meesterlijke jager is die alles eet wat hij op of in het water tegen komt kun je hem op verschillende manieren vangen. Grote stukken kunstaas, grote vismeel pellets of doodaas zijn populaire aassoorten voor het vissen op deze ware krachtpatser.

Het mag wel duidelijk wezen dat je moet beschikken over een sterke meervalhengel. Het vissen doe je met een sterke gevlochten lijn en een betrouwbare molen. Ben jij klaar voor de strijd?

Catch & release avonturenvijvers

Naast de imposante formaten van de Ebro in spanje en de Maas in nederland, kun je deze fantastische sportvis ook zonder verre reis of vispas vangen. Ga bijvoorbeeld eens lekker een dagje vissen op één van catch & release vijvers van nederland. Je betaald een dageel of dagtarief en je kan een dag zorgeloos vissen, zonder vispas. Wil je weten wat je nodig hebt? Lees dan ons blog : Vissen op een catch & release vijver, wat heb je nodig?

Bestel je meervalspullen meteen online

Heb je de meervalspullen gevonden waarnaar je op zoek was? Bestel ze dan vandaag nog online! Vanzelfsprekend mag je een ontvangen product altijd binnen de zichttermijn van dertig dagen retourneren. Maar dat laatste zal vermoedelijk niet nodig zijn, want met een gemiddelde beoordeling van 4,4 uit 5 zijn onze klanten meer dan tevreden! We wensen je dan ook alvast veel plezier van je nieuwe meervalspullen!