Berkley Big Game Mono Leader | 100m

€ 33,99

Direct beschikbaar, levertijd Direct Leverbaar

Productnummer: BER1116696
Voorraad Lelystad: 5, Voorraad Steenwijk: 3
Productinformatie "Berkley Big Game Mono Leader | 100m"


De Berkley Big Game Mono Leader is een hoogwaardige vislijn die speciaal is ontworpen voor de meest veeleisende visomstandigheden. Met een lengte van 100 meter biedt deze monofilament leider exceptionele kracht, duurzaamheid en betrouwbaarheid voor serieuze vissers.

Kenmerken:

  1. Extreem Sterk: De Berkley Big Game Mono Leader staat bekend om zijn indrukwekkende trekkracht, waardoor het de perfecte keuze is voor het bedwingen van grote vissen en uitdagende omgevingen.

  2. Duurzaam: Gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen slijtage en schuren, is deze vislijn duurzaam en bestand tegen de ruwe omstandigheden van zoutwater- en zoetwateromgevingen.

  3. Betrouwbaarheid: Vertrouw op de Berkley Big Game Mono Leader voor consistente prestaties. Het is betrouwbaar en biedt de nodige kracht om de strijd aan te gaan met krachtige vissen.

  4. Veelzijdig Gebruik: Of je nu op zee of in zoetwater vist, deze monofilament leider is veelzijdig inzetbaar en geschikt voor verschillende visstijlen en -soorten.

  5. Gemakkelijk te Gebruiken: Met een handige lengte van 100 meter heb je voldoende lijn om verschillende onderlijnen te maken. De lijn is soepel en gemakkelijk te hanteren, wat het gebruiksgemak vergroot.

De Berkley Big Game Mono Leader is de keuze van ervaren vissers die op zoek zijn naar een vislijn die compromisloze kracht, duurzaamheid en betrouwbaarheid biedt. Voeg deze leider toe aan je uitrusting en bereid je voor op succesvolle en memorabele visavonturen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.