Forel Spoons

Filter
Meerdere opties
Troutlook - Forellen Spoon - Clash - 2,6cm - 2,1gr - Pink & Silver
Kleur: Pink & Silver
Ben je op zoek naar de beste manier om forellen aan te trekken? Dan is de Troutlook Forellen Spoon - Clash een goede keuze! Deze lepel biedt talloze voordelen die je viservaring zullen veranderen: ·         Perfecte aantrekkingskracht: Met zijn onweerstaanbare bewegingen en levendige kleuren is de Troutlook Forellen Spoon - Clash een perfecte spoon voor alle forellen. ·         Spoons – Dé keuze: Er is een reden waarom spoons de favoriete keuze zijn van forelvissers over de hele wereld. Ze leveren consistente resultaten en zijn onmisbaar voor serieuze vissers. ·         Zeer effectief bij forellenvijvers: Of je nu op een forellenvijver of in een meer vist, de Troutlook Forellen Spoon - Clash presteert altijd optimaal en zorgt voor een top vangst. ·         Contrastrijke kleuren: Dankzij het contrastrijke kleuren van deze lepel lok je zelfs de meest schuwe forellen die rondzwemmen in het water. De Troutlook – Clash is leverbaar in 2,6cm en weegt 2,1gr. Deze Spoon is verkrijgbaar in 6 schitterende kleurencombinaties

€ 3,99
Meerdere opties
Troutlook - Forellen Spoon - Super Caro - 3gr - Green
Kleur: Green

€ 2,99
Meerdere opties
Troutlook - Hurricane - Inline Spoon
De Troutlook Hurricane Inline Spoon is ontworpen om meer beten te genereren en forellen effectiever te haken. Met zijn unieke rotatie en opvallende kleuren is het een onweerstaanbare prooi voor forellen, zowel in zoet- als zoutwateromgevingen. Kenmerken: ·         Horizontale rotatie: Dankzij de inline-montage draait deze lepel horizontaal, waardoor een verleidelijke actie ontstaat die forellen niet kunnen weerstaan. ·         Vijver en open water: Speciaal ontworpen om forellen aan te trekken, zowel in visvijvers als in open water. ·         UV-actieve kleuren: Voor extra aantrekkingskracht, zelfs op grote afstand, waardoor meer forellen worden gelokt. ·         Minder losschieters: Het ontwerp en de inzetbaarheid van de montage verminderen aanzienlijk het risico op losschieters, waardoor meer vangsten worden gerealiseerd. Verkrijgbaar in 2 formaten met verschillende gewichten en 4 felle UV-kleuren.

€ 3,99
Meerdere opties
Troutlook Forellenkelle Spoon | Pink/Darkred/Glitter | 2.2g
Kleur: Pink/Darkred/Glitter
Troutlook Forellen Spoon 2,2gr - Ideaal voor Forelvissen De Troutlook Forellen Spoon van 2,2 gram is een uitstekende keuze voor forelvissers die op zoek zijn naar effectief en ultralicht aas. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van deze lepel: Geschikt voor Tremarella-techniek: Deze kleine forellenlepel is perfect afgestemd op de Tremarella-techniek, een populaire methode onder forelvissers. De Tremarella-techniek omvat het actief bewegen van de hengeltop om het aas levensecht te presenteren, waardoor de forel wordt aangetrokken. Ultralicht Aas: Met een gewicht van 3 gram valt deze lepel in de categorie ultralicht aas. Dit is ideaal voor forelvissers die de voorkeur geven aan lichtere uitrusting en aas om hun vangstkansen te vergroten. Veelzijdigheid: Forellenlepels zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt op forellenvijvers en vergelijkbare viswateren. De kleine omvang van deze lepel maakt hem geschikt voor forellen, en de Tremarella-techniek voegt een extra dimensie toe aan de presentatie. Toegestaan op Forellenvijvers: Het gebruik van forellenlepels wordt vaak toegestaan op forellenvijvers, waardoor je met deze lepel een brede reeks vangstmogelijkheden hebt op verschillende locaties. Effectieve Forelvangst: De vorm, glans en beweging van de lepel zijn ontworpen om de aandacht van forellen te trekken en ze tot aanbeten te verleiden. Dit maakt de lepel een effectief hulpmiddel voor forelvissers. De Troutlook Forellen Spoon van 3 gram is een betrouwbare keuze voor forelvissers die op zoek zijn naar een veelzijdig en effectief aas dat is afgestemd op moderne vistechnieken. Voeg deze lepel toe aan je visuitrusting voor een succesvolle forelsessie.

€ 3,49
Meerdere opties
Troutlook Forellenkelle Spoon | Shining Yellow | 3.0g
Kleur: Shining Yellow
Troutlook Forellen Spoon 3gr - Ideaal voor Forelvissen De Troutlook Forellen Spoon van 3 gram is een uitstekende keuze voor forelvissers die op zoek zijn naar effectief en ultralicht aas. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van deze lepel: Geschikt voor Tremarella-techniek: Deze kleine forellenlepel is perfect afgestemd op de Tremarella-techniek, een populaire methode onder forelvissers. De Tremarella-techniek omvat het actief bewegen van de hengeltop om het aas levensecht te presenteren, waardoor de forel wordt aangetrokken. Ultralicht Aas: Met een gewicht van 3 gram valt deze lepel in de categorie ultralicht aas. Dit is ideaal voor forelvissers die de voorkeur geven aan lichtere uitrusting en aas om hun vangstkansen te vergroten. Veelzijdigheid: Forellenlepels zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt op forellenvijvers en vergelijkbare viswateren. De kleine omvang van deze lepel maakt hem geschikt voor forellen, en de Tremarella-techniek voegt een extra dimensie toe aan de presentatie. Toegestaan op Forellenvijvers: Het gebruik van forellenlepels wordt vaak toegestaan op forellenvijvers, waardoor je met deze lepel een brede reeks vangstmogelijkheden hebt op verschillende locaties. Effectieve Forelvangst: De vorm, glans en beweging van de lepel zijn ontworpen om de aandacht van forellen te trekken en ze tot aanbeten te verleiden. Dit maakt de lepel een effectief hulpmiddel voor forelvissers. De Troutlook Forellen Spoon van 3 gram is een betrouwbare keuze voor forelvissers die op zoek zijn naar een veelzijdig en effectief aas dat is afgestemd op moderne vistechnieken. Voeg deze lepel toe aan je visuitrusting voor een succesvolle forelsessie.

€ 3,49
Meerdere opties
Troutlook Forellepel | 2.7g | yellow/chrom/glitter
Kleur: yellow/chrom/glitter
Troutlook Forel Lepels (Spoons) - Ultradunne en Scherpe Haak voor Effectieve Vangst De Troutlook Forel Lepels, uitgerust met ultradunne en ultrascherpe enkele haken, zijn ontworpen om de forelvisser een effectieve en succesvolle vangstervaring te bieden. Belangrijke kenmerken van deze lepels: Ultradunne en Scherpe Haak: De enkele haak heeft een draaddikte van slechts 0,6 mm. Ultrascherpe haakpunt voor snelle en veilige haken. Snel Haakproces: De licht naar binnen gebogen haakpunt zorgt voor snelle en betrouwbare haken. Minimaliseert het risico van losraken tijdens de dril. Veelzijdige Inzetbaarheid: Geschikt voor forelvissen in diverse wateromgevingen. Ideaal voor zowel beginners als ervaren vissers. Gekleurde Veer voor Aantrekkingskracht: De lepel is afgewerkt met een gekleurde veer voor extra visuele aantrekkingskracht. Verbeterde zichtbaarheid en lokkend vermogen onder water. Lichte Forel- of Spinhengel: Ontworpen om te worden gebruikt met een lichte forelhengel of spinhengel. Maakt nauwkeurig werpen en effectieve presentatie mogelijk. Efficiënt bij Forelvissen: Speciaal ontworpen voor forelvissen, een populaire en uitdagende activiteit. Geschikt voor verschillende forelsoorten en visomstandigheden. De Troutlook Forel Lepels zijn een must-have voor forelvissers die op zoek zijn naar een betrouwbare en doeltreffende kunstaasoptie. Met hun ultradunne haak en visueel aantrekkelijke afwerking bieden deze lepels een uitstekende kans op een succesvolle vangst. Ze zijn ontworpen om de behoeften van zowel beginners als ervaren vissers te vervullen, en hun veelzijdigheid maakt ze geschikt voor verschillende forelomgevingen.

€ 3,49
Meerdere opties
Troutlook Forellepel | 3.4g | firetiger/gold
Kleur: Firetiger/Gold
Troutlook Forellen Spoon 3.4gr - Ideaal voor Forelvissen De Troutlook Forellen Spoon van 3.4 gram is een uitstekende keuze voor forelvissers die op zoek zijn naar effectief en ultralicht aas. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van deze lepel: Geschikt voor Tremarella-techniek: Deze kleine forellenlepel is perfect afgestemd op de Tremarella-techniek, een populaire methode onder forelvissers. De Tremarella-techniek omvat het actief bewegen van de hengeltop om het aas levensecht te presenteren, waardoor de forel wordt aangetrokken. Ultralicht Aas: Met een gewicht van 3.4 gram valt deze lepel in de categorie ultralicht aas. Dit is ideaal voor forelvissers die de voorkeur geven aan lichtere uitrusting en aas om hun vangstkansen te vergroten. Veelzijdigheid: Forellenlepels zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt op forellenvijvers en vergelijkbare viswateren. De kleine omvang van deze lepel maakt hem geschikt voor forellen, en de Tremarella-techniek voegt een extra dimensie toe aan de presentatie. Toegestaan op Forellenvijvers: Het gebruik van forellenlepels wordt vaak toegestaan op forellenvijvers, waardoor je met deze lepel een brede reeks vangstmogelijkheden hebt op verschillende locaties. Effectieve Forelvangst: De vorm, glans en beweging van de lepel zijn ontworpen om de aandacht van forellen te trekken en ze tot aanbeten te verleiden. Dit maakt de lepel een effectief hulpmiddel voor forelvissers. De Troutlook Forellen Spoon van 3.4 gram is een betrouwbare keuze voor forelvissers die op zoek zijn naar een veelzijdig en effectief aas dat is afgestemd op moderne vistechnieken. Voeg deze lepel toe aan je visuitrusting voor een succesvolle forelsessie.

€ 3,49