Filter

Kookgerei

Eten aan de waterkant met het juiste kookgerei is leuk en lekker!

Zelf je eten bereiden aan de waterkant is steeds populairder bij het karpervissen. Lekker aan de waterkant kokkerellen of een verse bak koffie zetten is tegenwoordig erg belangrijk voor veel vissers. Voor lange vissessies is het dus erg handig om het juiste kookgerei bij de hand te hebben. Wij hebben pannen, thermoskannen, toasters, gasstellen, jerrycans, windschermen, percolators, grillplaten en ander kookgerei speciaal voor de karpervisser.

Warm eten tijdens het vissen?

Met een gas- of benzinebrander, pannetje, spatel, boter en de juiste ingrediënten ben je al goed op weg met de voorbereidingen voor een heerlijke maaltijd. Een windscherm bespaart je enorm veel brandstof en je eten is sneller klaar omdat je een rechte vlam hebt. Je merkt het al, je hebt niet veel nodig om iets lekkers te kunnen maken aan de waterkant. Bij Raven.nl vind je alles om het koken aan de waterkant makkelijk te maken. Wij hebben een ruim en voordelig assortiment kookgerei voor iedereen die van lekker eten aan de waterkant houdt.

De beste kookgerei voor jou!

Ga je een weekend nachtvissen of ga je naar betaald water in Frankrijk? Dan zit je vaak meerdere avonden aan de waterkant, en ontkom je er haast niet aan om warm aan de waterkant te gaan eten. Met de juiste kookgerei maak je jezelf dit een stuk makkelijker, denk bij de juiste kookgerei aan:

  • Cooking set: In je kookgerei mag een cooking pannenset zeker niet ontbreken. Met een pannenset heb je minimaal altijd een bakpan, kookpan en een ketel. Met deze set grijp je nooit mis en ga je goed voorbereid naar de waterkant.
  • Thermoskannen: Hou je Warme dranken ook écht warm met een goede thermoskan
  • Jerrycan: Vers water mag aan de waterkant niet ontbreken. Met een jerrycan neem je gemakkelijk een hoop liters mis, die je gemakkelijk uit de tapkraan schenkt.
  • Camping gasstel: Met een kooktoestel bereid je gemakkelijk je eten of warm je een maaltijd op! Zorg wel dat je de juiste gascartridges meeneemt naar de waterkant
  • Gascartridges: Neem Gascartridges mee die passen op kooktoestel!

Bestel je kookgerei bij Raven.nl

Heb je het juiste kookgerei gevonden in onze webshop? Plaats dan vandaag nog je bestelling en ontvang je spullen in veel gevallen morgen al! De exacte levertijd staat per product aangegeven. Bestellingen boven de €50,- leveren we bovendien gratis. Mocht je kookgerei onverhoopt niet naar wens zijn, dan kan je deze binnen 30 dagen na ontvangst - mits ongebruikt - altijd retourneren. Heb je verder nog vragen over bezorging of onze service? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem gerust contact op.