Zoutwater Spinhengels

Filter
DLT Vivid Spinning 2,70m 20-80g Stiff Action - Spinhengel 270cm - Zeebaarshengel
DLT Vivid Spinhengels: Vooruitstrevend Design en Technische PerfectieDe DLT Vivid Spinhengels belichamen de modernste ontwerpen en technologische innovaties, speciaal ontwikkeld voor de enthousiaste roofvisser. Deze hengels gaan verder dan alleen esthetiek; ze zijn doordrenkt met technisch vernuft en gebouwd om te voldoen aan de eisen van de moderne roofvisserij.Kenmerken en Voordelen:30T Carbon-Fibre Constructie: Vervaardigd met hoogwaardig 30T carbon-fibre, bieden de DLT Vivid hengels een optimale balans tussen sterkte en gevoeligheid. Dit zorgt voor een krachtige en responsieve hengel die de uitdagingen van verschillende visomstandigheden aankan.Verstevigd Handdeel: Het handdeel is verstevigd met een extra wikkeling, waardoor de hengel een stevige en duurzame constructie heeft. Dit verbetert de algehele robuustheid en levensduur van de hengel.Soft Touch Kunststof Handgrepen: De handgrepen zijn vervaardigd van soft touch kunststof, wat niet alleen comfortabel is tijdens langdurig gebruik, maar ook duurzamer dan traditioneel foam.Robuuste Reelhouder: Uitgerust met een robuuste reelhouder, biedt de DLT Vivid hengel een stevige basis voor het bevestigen van je werpmolen, waardoor je vertrouwen hebt in de stabiliteit tijdens het vissen.SIC Gevoerde Geleidenogen: De hengel is voorzien van SIC gevoerde geleidenogen, wat zorgt voor soepele lijnafgifte en verminderde wrijving, wat essentieel is voor nauwkeurige worpen en gevoelige beetregistratie.Strakke Actie: Met een strakke actie zijn de DLT Vivid hengels ideaal voor het vissen met verschillende soorten kunstaas. Deze eigenschap geeft je de precisie en kracht die nodig zijn om succesvol roofvis te vangen.Variëteit in Lengtes en Werpgewichten: De DLT Vivid Spinhengels zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en werpgewichten, waardoor je de perfecte combinatie kunt kiezen die past bij jouw visstijl en de specifieke omstandigheden van het water waar je vist.Met de DLT Vivid Spinhengels ben je verzekerd van geavanceerde prestaties en een ongeëvenaarde viservaring. Of je nu werpt met kunstaas of finesse-technieken toepast, deze hengels bieden de veelzijdigheid die elke gepassioneerde roofvisser zoekt.

€ 89,99
DLT Vivid Spinning 3.00m 30-100g Stiff Action - Spinhengel 300cm - Zeebaarshengel
DLT Vivid Spinhengels: Vooruitstrevend Design en Technische PerfectieDe DLT Vivid Spinhengels belichamen de modernste ontwerpen en technologische innovaties, speciaal ontwikkeld voor de enthousiaste roofvisser. Deze hengels gaan verder dan alleen esthetiek; ze zijn doordrenkt met technisch vernuft en gebouwd om te voldoen aan de eisen van de moderne roofvisserij. Deze lengte is ook zeer geschikt als doodaas hengel of voor de Zeebaars visserij. Kenmerken en Voordelen:30T Carbon-Fibre Constructie: Vervaardigd met hoogwaardig 30T carbon-fibre, bieden de DLT Vivid hengels een optimale balans tussen sterkte en gevoeligheid. Dit zorgt voor een krachtige en responsieve hengel die de uitdagingen van verschillende visomstandigheden aankan.Verstevigd Handdeel: Het handdeel is verstevigd met een extra wikkeling, waardoor de hengel een stevige en duurzame constructie heeft. Dit verbetert de algehele robuustheid en levensduur van de hengel.Soft Touch Kunststof Handgrepen: De handgrepen zijn vervaardigd van soft touch kunststof, wat niet alleen comfortabel is tijdens langdurig gebruik, maar ook duurzamer dan traditioneel foam.Robuuste Reelhouder: Uitgerust met een robuuste reelhouder, biedt de DLT Vivid hengel een stevige basis voor het bevestigen van je werpmolen, waardoor je vertrouwen hebt in de stabiliteit tijdens het vissen.SIC Gevoerde Geleidenogen: De hengel is voorzien van SIC gevoerde geleidenogen, wat zorgt voor soepele lijnafgifte en verminderde wrijving, wat essentieel is voor nauwkeurige worpen en gevoelige beetregistratie.Strakke Actie: Met een strakke actie zijn de DLT Vivid hengels ideaal voor het vissen met verschillende soorten kunstaas. Deze eigenschap geeft je de precisie en kracht die nodig zijn om succesvol roofvis te vangen.Variëteit in Lengtes en Werpgewichten: De DLT Vivid Spinhengels zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en werpgewichten, waardoor je de perfecte combinatie kunt kiezen die past bij jouw visstijl en de specifieke omstandigheden van het water waar je vist.Met de DLT Vivid Spinhengels ben je verzekerd van geavanceerde prestaties en een ongeëvenaarde viservaring. Of je nu werpt met kunstaas of finesse-technieken toepast, deze hengels bieden de veelzijdigheid die elke gepassioneerde roofvisser zoekt.

€ 99,99
20 %
PENN Fierce IV Spin 272 20-80g 4000 Combo
De Penn Fierce IV Spin Combo is een super strakke roofvisset, zowel in uiterlijk, als ook in performence. Leverbaar in meerdere uitvoeringen daarom is er voor iedere visser een goede hengel-set. Omdat de Penn Fierce IV Spin Combo ook zoutwaterbestendig is, kan je ook uitstekend vissen op zee, op bijvoorbeeld fint en zeebaars. Deze set is ideaal voor de gevorderde Hengelsporter. De set bevat een hengel van 2.72m lange en een molen maat 4000.

€ 143,99 € 179,99 (20% korting)
26 %
Penn Squadron II Labrax Shore - 242m - 20-50g werpgewicht - Zeebaars Hengel - Spinhengel
De "Penn Squadron II Labrax Shore 242m" is een speciaal ontworpen zeebaarshengel met een lengte van 242 meter en een werpgewicht van 20-50 gram. Deze hengel is ideaal voor vissers die zich richten op het vangen van zeebaars. Gemaakt van carbon, heeft de hengel een snelle actie en biedt hij de mogelijkheid om je kunstaas ver en precies te werpen. De snelle actie van de hengel is van cruciaal belang bij het vissen op zeebaars. Deze eigenschap stelt je in staat om het kunstaas met een vloeiende beweging en precisie te presenteren, wat essentieel is om de aandacht van de zeebaars te trekken. Of je nu in Nederland vist of op andere zoute wateren wereldwijd, de "Penn Squadron II Labrax Shore 242m" kan aan je behoeften voldoen. De keuze voor carbon in de constructie van de hengel draagt bij aan zijn gevoeligheid en lichtgewicht eigenschappen. Dit helpt niet alleen bij het detecteren van aanbeten, maar maakt ook langere vissessies comfortabeler. Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het vangen van zeebaars, dan is de "Penn Squadron II Labrax Shore 242m" een uitstekende optie. Met zijn snelle actie, carbon constructie en het vermogen om kunstaas nauwkeurig te werpen, is deze hengel een waardevolle aanvulling op de uitrusting van elke roofvisser die op zoute wateren jaagt, of dat nu in Nederland is of elders.   Blank van carbonReelhouder van grafietWordt in een stoffen foudraal geleverdGeleverd met hoogwaardige LTS-geleideogenConstructie met twee gelijke delenIngekorte EVA-handgreepFast taper actie

€ 69,99 € 94,99 (26.32% korting)
Savage Gear SG4 Power Game | Spinhengel | 259cm | 50-110g | 2-Delig
Lengte (cm): 259cm
De Savage Gear SG4 Power Game is een spinhengel van 259 cm lang en heeft een werpgewicht van 50-110 gram. De hengel is opgebouwd uit twee delen, wat betekent dat hij in twee stukken kan worden opgedeeld voor gemakkelijk transport en opslag. Deze hengel is ontworpen voor het vissen op roofvissen en biedt krachtige prestaties om grote vissen aan te kunnen. Verkrijgbaar in diverse modellen.

€ 122,50
Meerdere opties
Savage Gear SG4 Power Game Trigger | Baitcasthengel | 259cm | 80-130g | 2-Delig
Werpgewicht (g): 80-130g

€ 122,50
Shimano Yasei LTD Big Softbait Spin - 2.70m - 60-120gr
De Shimano Yasei LTD serie belichaamt Japans hengelontwerp en geavanceerde carbontechnologie, die alle verwachtingen overtreft. Deze serie biedt gespecialiseerde, topkwaliteit hengels, specifiek ontworpen voor de visserij op snoek, met de meest populaire vistechnieken. Ben jij een serieuze roofvisser die het uiterste van zijn materiaal verlangt? Dan is de Shimano Yasei LTD Big Softbait Spin de perfecte hengel voor jou. Deze hengel is vervaardigd om zware belasting aan te kunnen, van grote shads tot grote jerkbaits en swimbaits - deze hengel kan het allemaal. Met een carbon blank en een CI4+ handvat, is de Shimano Yasei LTD Big Softbait klaar om het op te nemen tegen de grootste en sterkste roofvissen. Zelfs voor snoeken van ver over de meter, snoekbaarzen en meervallen is deze hengel een geschikte keuze. Met een lengte van 2.70m is deze hengel ideaal voor het werpen van groot kunstaas en is zeer geschikt voor gebruik op grote rivierplassen, meren of rivieren.   Productinformatie: - Shimano Yasei LTD Big Softbait Spin - Type: Spinhengel - Lengte: 2.70m - Werpgewicht: 60-120gr - Gewicht: 160gr - Transportlengte: 139cm

€ 359,99