Filter

Fox visspullen

Dagelijks bewapenen vissers over de hele wereld zich met de producten van Fox International. Het merk bouwt al tientallen jaren aan een arsenaal van innovatieve kwaliteitsproducten, ontwikkeld voor en door vissers. Het assortiment van Fox gaat van klein materiaal als haken en ander onderlijnmateriaal tot hengels, beetmelders, kleding en tenten. Bij Raven maken we het graag voor iedereen mogelijk om met de spullen van Fox te vissen. Duik in ons ruime assortiment en koop je Fox visspullen direct online!

Fox International

Het overkoepelende bedrijf achter Fox hengelsport is Fox International. Dat ‘International’ is er later bijgekomen; toen Cliff Fox in 1967 het eerste Fox-product uitbracht werkte hij nog vanuit een gehuurde workshop in Essex, Groot-Brittannië. Voor meneer Fox was vissen een grote passie en hij was een fervent hengelsporter. Het eerste Fox-product was een metalen liniaal. Hiermee kon tijdens viswedstrijden de grootte van diverse vissoorten worden gemeten. Inmiddels is Fox hengelsport uitgegroeid tot een internationale marktleider in high-performance visspullen. Fox heeft naast een hoofdkwartier in Brentwood, Essex nu een groot distributiecentrum in Hoogstraten (BE) en een wereldwijde afzetmarkt.

Vissen met Fox: visspullen en meer

Met een product range om ‘U’ tegen te zeggen wordt zo’n beetje iedere tak van de hengelsport door Fox gedekt. Bij Raven hebben we meer dan 1000 visspullen van Fox in het assortiment, and counting. Fox hengels en Fox molens, Fox beetmelders en piepers, Fox tenten en Fox kleding … waar je ook maar naar op zoek bent, je vindt het in ons assortiment Fox visspullen. En het assortiment blijft maar groeien, want Fox blijft continu innoveren en nieuwe producten op de markt brengen. Dat doet de R&D-afdeling met knappe CAD-ontwerpers niet alleen; door heel Europa testen fanatieke hengelsporters Fox’ visspullen, waardoor deze haar producten kan blijven verbeteren en steeds beter afstemmen op de gebruiker.

Fox visspullen online kopen

Wow, meer dan 1000 producten van Fox hengelsport, van de ‘A’ van accessoires tot de ‘Z’ van zwemvesten … hoe vis je daar nou de spullen tussenuit waar je naar op zoek bent? In onze webshop is dat heel eenvoudig. We hebben de webwinkel namelijk uitgerust met handige productfilters. Je bevindt je al op de pagina met Fox visspullen. Stel bijvoorbeeld dat je op zoek bent naar een Fox hengel. Vink dan in de productfilters ‘Hengel’ aan en je ziet alleen nog maar de hengels van Fox. Nu kun je rustig een hengel uitzoeken en deze toevoegen aan je winkelmand. Daarna ga je door met het volgende item, bijvoorbeeld een molen, vislijn of wat je ook maar nodig hebt. Heb je jouw arsenaal Fox visspullen compleet, dan kun je deze in één keer bestellen.

Vissen naar advies

Wil je meer weten, dan hoef je niet lang naar advies over Fox te vissen. Daarvoor zit je bij Raven al helemaal goed. Je kunt ons alles vragen over de producten van Fox, hengelsport en vissen. Bel voor vragen over je bestelling met onze klantenservice. Wil je de producten van Fox hengelsport en andere visspullen in het echt bekijken en persoonlijk advies krijgen van onze experts? Kom dan naar een van onze winkels in Almelo, Lelystad, Rijen of Steenwijk. Nog even en je kunt gaan vissen met Fox visspullen. Gooi een lijntje uit bij Raven en je hebt gegarandeerd beet!