Zeevissen

Zeevissen is een leuke en ontspannende manier van vissen. De ruimte om je heen, de zoute zeelucht en de vele vissoorten zorgen elke keer weer voor een leuke visdag. Daarnaast smaken de meeste zeevissen ook nog eens erg lekker!

Het vissen op zee kun je vanaf het strand of vanaf de boot doen. Dit zijn twee verschillende vormen van vissen. Vanaf het strand vis je hoofdzakelijk met een strandhengel en surfcasting molen. Met de lange hengel en grote molen probeer je vaak zo ver mogelijk te werpen. De top van de hengel geeft aan of je beet hebt. Pieren, havens en dijken zijn hierbij interessante stekken voor de strandvisser. Daarnaast kun je vanaf het strand ook actief op zeebaars vissen.

Het vissen vanaf de boot is weer een andere tak van sport. Hiervoor worden vaak korte hengels en krachtige molens gebruikt. Met de boot ga je op zoek naar interessante stekken als wrakken, scholen vis of treklocaties waar de vis langs komt.

Vishengels huren of kopen?

Ga jij met een charterboot de noordzee op? Of vaar je vanuit Harlingen de waddenzee op, geen probleem. Wij geven je graag advies zodat jij met de juiste visspullen een dagje gaat vissen op het zoute water. Als je drie of vier keer een hengel huurt, ben je even duur uit dan het kopen van je eigen zeevis uitrusting. Bespaar dus geld en laat je adviseren bij de keuze van de juiste zeevis spullen. Wij maken jouw volgende vistrip graag tot een succes. Raven Hengelsport is dé specialist als het gaat om makreel, platvis, zeebaars, kabeljauw vissen in binnen- en buitenland.


Specialist in Big Game vissen!

Natuurlijk zit er ook een verschil tussen het vissen op de waddenzee of het Big Game vissen op de Oceaan. Bij het Big Game vissen vis je gericht op de grotere soorten vis in de wereldzeeën. Hierbij kun je denken aan Tonijn, Marlijn, Sailfish en nog vele andere soorten die je kunt vangen in de oceanen.

Raven Hengelsport is specialist Big Game vissen! Diverse collega’s gaan geregeld vissen op exotische vissen en weten je goed te adviseren in alle IGFA visspullen. Je wilt het juiste materiaal voor jouw vistrip. Bestel eenvoudig online of laat je adviseren door één van onze specialisten uit de winkels. Wij geven je graag het juiste advies voor jouw visreisbestemming.

Enorme keuze uit zeevisspullen

Wanneer je in je zoektocht naar zeevisspullen in onze webshop bent beland, zul je al gauw tot de conclusie komen dat de keuze groot is. Erg groot. Als grootste hengelsportzaak van de Benelux hebben we namelijk voor elk type visser een zeer compleet aanbod aan strandhengels, paternosters en al het overige denkbare materiaal. Zo ook voor de visfanaat die op zoek is naar zeevisspullen. We hebben zeevis accessoires in verschillende prijsklassen, van bekende en minder bekende merken en voor zowel de ervaren als de beginnende zeevisser.

Bestel je zeevisspullen meteen online

Is het aanbod zo overweldigend dat je er niet uit komt? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Bel of mail ons dan ook gerust voor advies, we denken graag met je mee. Of kom gewoon eens langs in een van onze fysieke hengelsportwinkels in, Lelystad of Steenwijk! Op ons blog kun je bovendien terecht voor talloze tips over het vissen op en aan zee. Strandhengels kopen? Het grootste assortiment! | Raven.nl Je nieuwe Zeevis strandhengels koop je direct online bij raven.nl, de grootste hengelsportwinkel van Europa! Raven heeft een ruim aanbod Zeevis strandhengels.