Vislijnen

Raven Hengelsport is jouw vislijn specialist! Je vind een ruim assortiment aan vislijnen Welke moet je hebben voor jouw visserij: nylon, gevlochten of fluorocarbon? Eén ding weet je in ieder geval zeker: je vind de beste vislijn voor jouw visserij binnen ons aanbod.

Jouw nylon vislijn kiezen

Een goede nylon lijn is “low-memory”, dit houdt in dat deze zich na volledig strekken weer in originele vorm herstelt. Hierdoor behoud je de schuurbestendige eigenschappen en kun je vele visavonturen met deze vislijn beleven. De knoopsterkte is een belangrijk element bij de keuze van de juiste nylon vislijn. Je wilt zo licht mogelijk, maar zo zwaar als nodig vissen. De knoopkracht/knoopsterkte bepaalt min of meer het zwakste punt in je montage, kies dus een nylon lijn waarbij de knoop stevig genoeg gelegd kan worden. Is de knoopkracht naar wens? Dan is dit dé lijn waarmee jij naar de waterkant kunt gaan.

De beste gevlochten lijn

De beste lijndikte voor jouw visserij, kies je op basis van verschillende factoren. De verwachte werpafstand, schuurbestendigheid en type vissoort wat je wil vangen. Voor verdere worpen kies je een dunnere diameter, voor schuurbestendigheid tegen veel waterplanten kies je een dikkere diameter.

Gevlochten lijn van diverse topmerken vind je bij Raven.nl! Berkley, Carbotex, Daiwa, DLT, Korda, Shimano en vele andere A-merken vind je binnen ons ruime aanbod. Ben jij op zoek naar een mooie gevlochten lijn met voldoende strengen? Deze vind je zeker binnen ons ruime assortiment met gevlochten vislijnen.

Ons assortiment is altijd up-to-date, mede daarom vind je de nieuwste vislijnen als één van de eersten bij ons. Kun je de juiste vislijn niet vinden? Geen paniek, neem gerust contact met ons op.

Fluorocarbon vislijn kopen?

Fluorocarbon vislijn of onderlijnmateriaal kopen doe je bij Raven.nl! Deze nagenoeg onzichtbare en slijtvaste lijn is een must-have voor de specialisten. Het is de vislijn met de meest effectieve eigenschappen voor de veeleisende vissers onder ons.

Fluorocarbon is slijtvast nabij obstakels en slecht zichtbaar voor de vissen, hierdoor erg geliefd binnen de sportvisserij. Zowel feedervissers, karpervissers, roofvissers, zeevissers en tal van andere type vissers zweren bij deze lijn. Qua werpeigenschappen kun je beter voor nylon of gevlochten lijn kiezen, maar daar blijft het dan wel bij. Ieder type visser is gebaat bij fluorocarbon! Is het niet als hoofdlijn, dan wel onderlijnmateriaal en/of voorslag. Wil jij succes boeken op een stek met veel dressuur? Dan is fluorocarbon jouw nummer 1 keuze.

Zeggen wij fluorocarbon, dan bedoelen we ook 100% fluorocarbon! Ben je op zoek naar de beste voorslagknoop of andere vislijn tips, check dan ons blog en leren-vissen pagina’s. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste vislijn keuze.

Jouw vislijn vanavond nog verstuurd

Een van de voordelen van bestellen bij de grootste hengelsportspecialist van Nederland is dat we een zeer grote voorraad hebben. Heb je vragen over gevlochten, nylon en/of fluorocarbon vislijn, neem dan gerust contact met ons op. Je bent ook van harte welkom in een van onze megastores. Klik hier voor de dichtstbijzijnde Raven hengelsportwinkel en haal jouw nieuwe vislijn direct binnen!