Filter

Witvissets

Met een van onze witvissets heb je gemakkelijk in één keer je uitrusting bij elkaar om te kunnen vissen. Hiermee weet je zeker dat je alles bij je hebt wanneer je op jacht gaat. Bovendien is zo’n witvisset ideaal voor de beginnende visser die nog niet precies weet wat hij/zij allemaal nodig heeft. Maak het jezelf dus gemakkelijk en maak een keuze uit één van onze verschillende witvissets!

Witvisset starterkits

Voor de beginnende witvisser kan het nogal een lastige uitdaging zijn om alle benodigdheden voor het witvissen los van elkaar te vinden. Speciaal hiervoor hebben de merken Eurocatch fishing en FISH-XPRO starter setjes samengesteld. Met deze setjes heb je goedkoop de basis in huis en kun je snel starten aan je visavontuur!

Witvisset aanbiedingen

Zoals gezegd ben je met een witvisset dus vaak goedkoper en gemakkelijk uit dan wanneer je alle onderdelen los zou aanschaffen. Maar we maken het graag nog wat voordeliger. Regelmatig hebben wij interessante aanbiedingen, waardoor onder meer de witvissets voor een nóg betere prijs te verkrijgen zijn. De aanbiedingen veranderen regelmatig, dus houd de pagina in de gaten!

Witvissets kopen doe je bij Raven Hengelsport!

Alle witvissets die je op onze site tegenkomt zijn ook verkrijgbaar in onze fysieke winkels. We hebben vestigingen in Lelystad of Steenwijk. Kom ons assortiment dus ook gerust eens in het echt bekijken. En heb je een vraag voordat je online je bestelling wilt plaatsen? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op. De beste Witvissets koop je natuurlijk bij Raven Hengelsport!